Snackis

Blondinbella utsatt för övergrepp i Italien. Hemskt. Vissa säger förmodligen att hon får skylla sig själv. Andra säger att tjejer ska få se ut hur de vill, vara hur packade de vill osv.

Jag har ingen åsikt. Ingen förutom hon själv vet hur det gick till. Därför borde alla knipa igen. Det är hemskt. Övergrepp, misshandel. Sådana saker sätter spår. Sexuellaövergrepp måste jag däremot säga är snäppet värre. Det förvrängen synen på sex för resten av livet om man blir utsatt för det, och sex är väl ändå någonting som alla ska ha rätt att se som "nöje"?

Att hon berättar om det i bloggen då? Upp till henne det med. Men för att vara rättvis så han hon inte berättat mycket mer än att det är talan om ett övergrepp och att det är någonting som varit riktigt hemskt. Man antar självklart att det handlar om en våldtäkt, man kan hoppas på att det aldrig hann gå så långt. Vilket som är det hemskt att hon åker utomland för att ha roligt med sina kompisar, precis som resten av Sveriges ungdommar, och råkar ut för hemskheter.

Sånt här händer ofta, det är långt ifrån "bara" BB som råkat ut för detta. Tyvär kan vi från Sverige inte riktigt göra någonting åt vad som händer i turistorterna på sommaren. Man får vara på sin vakt, och inte ens det hjälper alltid.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0