Jag har flyttat

http://simplygabriella.devote.se

Nu flyttar jag! Nu hittar ni mig på devote.se(länken ovan, som jag btw. inte tror fungerar, men det är bara att kopiera!).

Tjena mors

Ja usch, jag sov till halvett idag. Ångest. Men men, det behövdes nog. Vaknade vid tio imorse brevid min söta vovvis, Ebba. Tror inte man kan vakna på ett bättre sätt? Hon låg och tokmyste med mig, puttade lite på mig med minitassarna och när jag gosade tillbaka så somnade hon om snabbt som bara den. Sen kom Mamma hem från jobbet, hon är sjuk, så då flög ju Ebban upp som ett skott och jag somnade om i min sköna säng.

Nu ångrar jag lite att jag städade igår. Eller. Rensade garderoben. ALLT ligger och skräpar på golvet nu och jag vet verkligen inte vad jag ska göra av skiten. Men jag ska iaf fixa klart det, sen vill jag hitta på någonting så att jag inte ruttnar och dör här hemma. SHOPPA, vill jag göra, men, jag tror inte jag har ork för det idag. Jag skulle vilja gå på bio faktiskt, det är ju ändå supertråkigt väder, så bio är väl en perfekt syssla för en dag som denna?


Maha, superdupergammal bild!

Total flipp

I sådana här stunder undrar jag faktiskt om allting verkligen står rätt till med mig. Har jag feberyra? Någonting i hjärnan som gått snett? En skruv lös kanske? Jo, för det är såhär, att jag har städat mitt rum nu, såhär mitt i natten. Jag slängde ur allting, bokstavligen, ur min garderob och ur byrån. Ja, fy fan vad äckligt att se när allt ligger där tillsammans och bara skriker åt mig hur mycket pengar jag har slösat på fula jävla trasor som jag bara haft på mig ett par gånger. Nu ligger ungefär 80% av kläderna på golvet, redo för soptippen. Slutsatts? Jag behöver nya kläder! Inte ens de som finns kvar är någonting som jag kan se på och känna: "Jo men det här är fint".

Ska gråta lite till Mamma imorgon, så kanske hon kan vara en barmhärtig samarit och skänka en peng(eller två) så att jag kan känna lycka när jag ser in i garderoben.

NU ska jag ta nattciggen(blä på mig och mina ciggaretter) med Linda och sen sova gott efter att ha städat mig utmattad.

Natti natti mina vänner och fiender!


PS.

Byter bloggportal snart lovers! =)

Home sweet home

Hemma nu, eller har varit det i ca. 3 timmar. Har haft en superhärlig helg på Tessans landställe, en bit utanför Norrtälje. Vi har tokmyst i soffan framför ett antal filmer. Suttit på altanen och druckit vin, pratat om allt mellan himmel och jord. Vi badade topless-bad mitt i natten. Haha. Behöver jag säga hur groteskt kallt det var? Efter det var det bara för mig och Tessan att trängas med varandra i en varm dusch.

Idag åkte vi hem vid sextiden, men det tog sin tid att komma hem, eftersom helvetet brakade lös. Det var alltså det värsta ovädret som någonsin kommit i min väg. Man såg inte ett smack där man körde och dessutom haglade det som stenar över bilen. Så vi var tvugna att stanna mitt i allt och vänta tills det lugnade ned sig. Kom iaf hem tryggt.

Imorgon är planerna att jag ska städa rummet tiptop, åka och sola(eftersom den Svenska sommaren är som den är) och sedan är resten av dagen fritt fram för att hitta på någonting annat.


 

Ska nog lägga mig i sängen och mysa ett tag nu. XOXO(ja, jag gör mig lustig över alla som härmar Gossip Girl)


Nattuggla

Fast trött är jag, det måste jag säga. Har suttit med lillasyster och tittat på Heartbrake hotel, jordens bästa film. Ska strax hoppa ner i sängen, ställa klockan på....tidigt. Imorgon ska jag åka till Solna eller Sollentuna Centrum(längre än så varken orkar eller hinner jag röra mig). Ska köpa ett torrschampo från Lee Stafford, som man hittar på Kicks för ca. 80 kr. Har länge undrat om torrschampo ens fungerar, men hur ska jag någonsin få veta det när jag aldrig testat? Så imorgon köper vi det, funderar på några mer produkter som behöver inhandlas. Cliniques puder sitter aldrig fel, men ska däremot på kryssning nästa lördag, där kostar de ca en hundring mindre. Jag kanske kanske köper ett sling-kit till håret, för att få ett lite solblekt intryck. Men jag vet att när jag färgar håret skiter det sig alltid. Haha, vare sig jag gör det hemma eller hos frisör(och då menar jag inte på någon jädrans b-salong).

 

Ska väl ta på mig pyjamasen nu, måste ju upp och ta ett bad imorgonbitti. Jag kommer ju vara utan badkar tills på söndag, *buhu*.

 

God natt puppies.



RSS 2.0