usch

De sitter fortfarande kvar, och de har fått veta att två personer har avlidit, 10 svårt skadade osv. Sex stycken personbilar och en långtradare inblandade. Jag får panik, tårar i ögonen. Nu vill jag ha hem dem ännu mer. Men JAG får iaf hem min familj*peppar peppar* välbehållna. Fy farao. Min Mamma, min Pappa, min Sophia och min Ebba, tänk om jag inte skulle få hem dem igen? Vill inte ens tänka tanken. Är så självisk känns det som, tycker synd om mig själv för att de inte är hemma än, men tänk de som inte ens får hem en familjemedlem. Kan verkligen inte ens tänka mig det, vill inte veta hur det känns heller.

Man kan ju lära sig att uppskatta familj och vänner. Man vet aldrig när allt tar slut, så man ska göra det bästa av varje minut, och värdera stunderna med dem man har.




Bak á la Eriksson

Ja, jag fick flipp och bakade för att min kära familj är på väg hem. MEN, de sitter fast i trafiken vid Karlstad pga. en olycka och har inte åkt en endaste kilometer på ca. 2 timmar. Blä. Jag vill ha hem dem nu!

Springer runt i pyjamas och mår väl sådär. Ingen mat hemma och dessutom bör jag städa mer än vad jag gjort. Men det orkar jag inte.

Nu ska jag kolla på favoritfilmen, någon som inte uppfattat vilken det är än? Det är "Heartbreak hotel", jag tror jag och Linda har skrattat till oss magmuskler den senaste veckan tack vare den filmen.

Nu skriver jag som en kratta igen. Det ska ni få slippa.

Aj aj kapten!

"Jag trodde vi skulle gå ut och strö kådisar. Men här går man hem med fulla paket!"

/ Gudrun Nyman, P-Lisan som säger fittjävel till Elisabeth Stav.


Sola och bada

Nu har jag banne mig badat varje dag, förutom igår tror jag? Jo så är det. Vaknade så sent som 13.00 idag, jag och Linda flög iväg direkt och var väl på stranden någon timme senare. Men idag var det inte så prima väder som det har varit de tidigare dagarna. Nu är jag iaf hemma, har ätit nudlar och ska strax hoppa in i duschen och sedan dra iväg och grilla, söta lilla Emma är ju hemma nu!

Måste nog skynda mig nu. Hejs svejs puppies!

Linda har lämnat mig...

...ett litet tag bara. Hon är ute i porten med Tess och pratar om någonting som förmodligen inte är tillåtet för mina öron. Nej men, vill nog inte sitta där och höra skiten heller. Haha.

Så sjukt trött idag! Bakis/solbränd. Bra kombination.

Träffade Jossan och sjuka Nicko för ett tag sedan. Han kastade ett äpple i ögat på Linda och slängde mig i buskarna(tack för den). Dessutom fick vi reda på att systembolaget ligger i hans källare, happyplace.

Ska banne mig kalla in Linda in till mig nu....börjar tycka att det spökar i rummet. Kan inte vara ensam när det är mörkt. Speciellt inte utan min man *snyft*.

Gud vad jag är tråkig. Ska ringa blondinbella och be om blogg-råd nu.


God natt mina vänner och fiender!



PS. Jag har fått färg *tackar "gud"(bilden är inte ny). Ser ut som att jag har en vit bikini på mig när jag är naken. Tror jag har visat alla vilken fin gratis-bh jag har fått. Nej, snyggt är det inte, men vad tusan, finns bara "the one and only" som får se mig naked, min make.

fuck the system

Sitter hos Linda. Ska äta hennes mammas goda mat. Hon strippar inte idag....tyvär. Smällar man får ta. Ikväll får vi se hur det blir, någonting hittar man ju alltid på. Har haft så himla mysigt sen i fredags, bara solat och badat, sen myst hela kvällarna. Klart sommaren ska bli underbar när den är påväg att ta slut? Känns som jag är kär, men inte i någon(förutom Linda som är min make nu för tiden), utan i livet.

Saknar familjen faktiskt, speciellt Ebba. Blir alltid lika paff över hur mycket jag älskar en vovve, det är min lilla bebis =)

Nu kom en annan söt vovvis in till mig. Ska gosa lite med honom.

Bye gummor och gubbar.


ja hej

Lagom seg uppdatering, I know. Men vad ska man göra när vädret är så härligt? Ja hemma sitter jag banne mig inte, det är bara upp klockan elva och sticka ut direkt. Har dock blivit lite väl mycket sol på ryggen och magen. Aj. Röd är bara förnamnet. Sitter hemma hos Linda nu. Alex ska ha kalas idag, och vi får vara med :) hiho. Haha. Efter det är det så blir det någonting mysigt antar jag. Kanske sitta och chilla på min balkong med en iskall cider? Låter inte helt fel i mina öron iaf.

Linda strippar för mig nu. Mums. Måste kika lite mer nu.

Puss!


Frrrrrredag!

Wihohihihp. Lite onyktert. Ville bara skriva lite. Har mysigt hos  mig. Men cassandra, linda och tess. Vi ska till Saxo snart. Vi hörs senare eller imorgon pussys. Pusss på er :)

Förlåt

Förlåt för att jag skriver såsom nedan. Haha. Ibland behöver man uttrycka sig. Kommer förmodligen radera detta, eller åtminstonde skämmas, imorgon bitti :P

Aja. Love you. Natti

Tanten är vaken

Jag kunde inte sova. Det blev krig här hemma. Om vad? Jo, att jag inte följer med imorgon. Det blev inte bråk, det blev bokstavligen krig, och när jag blir så arg som jag blev idag ser jag rött, jag får black out. Jag trodde faktiskt att jag skulle veva på både Mamma och Pappa. Hur pinsamt är inte det? Jag vet inte, mitt temprament har fått en konstig vändning, jag kan verkligen bli skogstokig. Ska jag vara helt ärlig, så slog jag Pappa, på armen, inte så farligt. Men det är fortfarande pinsamt, och läskigt, jag är inte så här. Jag är inte arg av mig. Jag antar att det beror på att allt jag känner för alla, bra som dåligt, alltid stannar inom mig och aldrig uttrycks. Sen "kommer alla känslorna på en och samma gång". Det trodde jag inte, aldrig faktiskt.

Det positiva med bråk, eller mina utbrott, är att jag åtminstonde öppnar mig för någon. Den personen är alltid Pappa. Ganska konstigt egentligen. Den gubben kan reta gallfeber på mig. Men när det väl gäller är det honom jag vänder mig till. Jag antar att han är min trygghet, det har han faktiskt alltid varit. Han dricker mer eller mindre aldrig, alltså vet jag att vart jag än är, och vad jag är gör, så finns han som "stand by" dygnet runt, han kan alltid hjälpa mig om jag skulle hamna i knipa.

Negativa med att öppna sig? Oron. Det blir ett himla liv, om saker jag redan vet att jag måste jobba på, men så fort jag säger det högt så händer det saker. Pappa vill alltså att jag ska besöka en psykolog....igen. Han försökte få mig att gå en gång. Då ljög jag och sa att jag gick, men det gjorde jag inte. Han vet det nu. Så nu är han hårdare och säger att han tänker köra mig dit, tillochmed sitta i rummet om det behövs. Paranoid? Jag kommer iaf ALDRIG öppna mig för en tant eller gubbe som tror sig veta allt om min och andras hjärnor. Jag vet att jag låter som en snorunge. Men jag pallar inte det, jag pallar inte vända ut och in på mig själv för en främling.

Jag får lösa dig själv, även om det inte har gått så bra. Med tanke på att det har gått 3-4 år nu. Det är osynligt. Ingen vet. Tur att man inte bär känslorna som kläder.

Gammelhemmet nästa?

Hej. Jag heter Gabriella och jag är 18 år......klockan är strax efter nio på kvällen och jag håller på att somna! Känner mig som en kärring(eller snorunge, välj själva). Jag ska kunna vara vaken dygn efter dygn! Jag kan det, eller.....ett dygn iaf. Men nu sitter jag här och får kämpa för att hålla ögonen öppna. Känner mig cool, som en riktig tuffing.

Nej nu ska jag gå och dricka varm mjölk och sen sussa.

puh!

Fy faro vad det är varmt! Jag har legat vid SAS och solat med Pappa. Där stekte det på kroppen. La mig på rygg, då var det jätte skönt och jag somnade i några minuter. Vi var bara där i typ 2 timmar, vi orkade inte mer. Bada orkade vi inte heller för det var jätte mycket folk där. När vi kom hem går jag ut på ballen i solen, där är det ännu värre eftersom det inte ens blåser. Jaja. Ska ta en kall dusch nu, sen ska jag ta det så lugnt det bara går, fram tills det att jag faktiskt måste lyfta på arselt och göra någonting. Haha. Nu luktar jag bara solskyddsfaktor, ösch.

Mamma och Pappa vill ha med mig till Dalarna imorgon. Låter det lockande? Att stanna hemma och ha lägenheten själv i ca. 5 dagar, eller åka till Rättvik och bo i en lite stuga, eftersom det inte finns plats i det stora huset? Det enda som lockar, är att de ska till Mammas underbara gaykompis Micke i Värmland efter de har varit i Dalarna. Han är underbar och jag tror att jag skulle ha roligt. Känner mig som en rutten dotter, jag vet att Pappa kommer bli ledsen om jag inte följer med. Hmm.....



Vill man ha jeansen i hopp om att se ut som Heidi? I do!

Imorgon är det fredag

Japp, det är så jag ser på torsdagar, ett steg närmare fredag! Idag är det härligt väder igen. Tror faktiskt att jag ska ruska om Pappa som ligger och vilar och tvinga med honom och bada någonstans :) Inte kan man sitta inne iaf, inte en chans.

Pratade precis med Cassandra. Vi ska hitta på någonting ikväll. Vi får våra ryck ibland och vill bara hitta på någonting galet....vad det nu skulle vara? Iaf, så ska det spåra ikväll, som det så fint kallas. Struntar faktiskt i vad som händer, bara vi har kul och skiter i allt runt omkring oss. Det är så det är att vara med henne, man bryr sig inte, man bara lever. Precis som det ska vara, eller hur? Mitt svarta guld, love.

Bla bla bla(jag skriver så rätt ofta nu? brist på fantasi). Vaknade iaf idag, vid halv nio, av ett samtal från Polisen. Haha. Det första jag tänkte var: "Vad har jag gjort?". Men det visade sig bero på vad någon annan gjort, för ett tag sedan, men som redan är uträtt. Kan tyvär inte dra in anmälan, så jag var tvungen att förhöras på händelsen ändå. Men jag kommer förmodligen hitta ett annat sätt för att slippa fullfölja detta. Alltså, inte närvara vid själva rättegången. Så don't worry! Var väldigt arg när jag anmälde detta, med all rätt, men efter att det nu är mer eller mindre löst så ångrar jag mitt samtal till polisen. Men jag måste erkänna, att prata om det igen, och försöka komma ihåg allt, gjorde mig lite arg på nytt, eftersom det var en jävligt jobbig situation. Men men. Nog om det.

Ska vi avsluta med någonting som får en på bra humör? Ja, det tycker jag iaf. Den här låten, ska jag och Cassandra gå runt och sjunga på ikväll.....även om hon förmodligen aldrig hört den. Haha. Stockholm boogie-känsla huh?




Jag är kapten på mitt eget skepp



ps.

Jag vet att jag sagt det förut. Men jag SKA ta en risk. Verkligen försöka nu. Go, me, myself and I! Nej men så här kan det inte hålla på. Måste verkligen försöka nu. Jag kommer missa någonting som jag kommer ångra sjuk mycket. Har faktiskt redan gjort det misstaget en gång. Världens underbaraste kille. Men ville jag? Nej, såklart inte. Jag säger inte att jag ångrar det riktigt just nu. Men den här gången är det snäppet värre. Jag vet lixom vad som väntar, på alla sätt och vis....typ, och det är jävligt bra saker jag har att göra med. Haha.

Linda. Jag vet att du också kan behöva ta en risk, ta den med mig(alltså, inte MED mig, men vi peppar varanndra).....kör. Nu kör VI! Man kan alltid skiljas. Haha
<3

stick din dumma geting....aj

Jag orkar egentligen inte skriva. Är hur trött som helst. Ska faktiskt bara säga God natt och så vill jag berätta om en sak som ska få alla att tycka hemskt synd om mig. Idag, när Linda hämtade mig på moppe för att vi skulle åka och pussa lite på Putte, så flög det in ett djur i min moppehjälm! Jag vet, bara det är förskräckligt. Men, det var inte vilket djur som helst.....det var en geting! Getingjävlen stack mig ca 3cm från höger öga, och det gjorde obeskrivligt ont. Jag skrek och fladdrade med armarna som en idiot. Linda skriker att jag ska sitta still, jag skiter i det för jag har total panik. Jag lyfter lite på hjälmen och då flyger djurhelvetet ut. Han har alltså mage att fortsätta leva efter att ha utsatt mig för den där smärtan. Jag håller tårarna tillbaka. Tror att Putte kanske ska säga: "Stackars Gabbis då". Det gjorde han inte, han skrattade bara åt mig. Eller han sa faktiskt: "Vet du varför getingen flög till dig? För att den trodde att du var en ros." Haha, sött, men ironiskt? Linda och Tess tyckte iaf synd om mig. Men det räckte inte, så jag ringde Pappa som tyckte mest synd om mig. Han ringde tillochmed lite senare och kollade om allt var okej. Gullepappsen.

Resten av kvällen var ointressant. Eller, jag hade det mysigt sen när jag kom hem och kollade på Sex And The City med Pappa. Vi har faktiskt suttit och kollat på tv fram tills nu.

Nu ska jag sova, vill egentligen hämta Ebba för lite sällskap. Men hon sover redan så sött så jag tänker inte bära henne hit, det är bara elakt.

Natti natti, akta er för getingjävlarna!



Jag hatar dig!

Hot hot hot

Huuaa vad det är varmt! Har legat på balkongen, där vinden inte visar sig, men solen gastar. Det är varmt, sjuk varmt. Men jag skall icke klaga. Det är ju helt underbart att kunna ligga där ute, i bikini, någonting kallt att dricka och hög musik. Svenska sommaren börjar arta sig nu? Hoppas det håller i sig!

Well well. Idag, vid elva, åkte jag och handlade med Pappa. Sen när jag kom hem slängde jag av mig kläderna och la mig på ballen direkt, och har väl legat där(med lite pauser då och då) fram tills nu. Ska hoppa in i duschen, man känner sig ju inte så fräsh efter att ha legat i solen och blivit varm, sen efter det ska jag vara en snäll dotter och baka tårta åt min Pappa. Ni vet, i våran familj bakar vi våra egna bottnar, haha. Tror nog aldrig att jag fått en tårta med färdiga bottnar? Iaf, jag ska baka dem, vispa grädde, vaniljkräm, fixa jordgubbarna osv. Är proffs sedan sist, då jag gjorde två stycken tårtor på 40 min, det är riktigt bra! Haha.

Nej nu är det duschen som gäller, sen ska jag nog springa ner till affären också. Köpa cigg och några saker Mami vill ha.

Puss på er


Hipp hipp

Hurra! Lilla Pappa blir gammal, 41 år, gubbe! Hehe. Grattis iaf gubbstrutt :) <3

*Kurr kurr*

Åh, vad jag är hungrig! Försöker nu. Är ganska dukig. Eller väldigt duktig med tanke på hur jävla hungrig jag är! Aj aj aj. Ska sticka iväg till Lindan och kika på någon film. Hoppas vi hittar "Torkel i knipa", saknar honom, haha. Ska nog sticka förbi Statioil. Vad ska jag köpa där om jag ska vara diet-drottning nu ett tag? Jag säger bara fuck it, jag pallar inte svälta för....eller jo lite klarar jag det nog(nu menar jag inte svälta på riktigt, mer, inte äta massa skit i tid och otid). Tänkte köpa lite äpplen(haha), jag älskar äpplen så det ingår inte i mina diet-planer ;)

Bla bla bla. Vad tråkig man kan vara. Tråkig dag för en tråkig Gabriella, så kan det gå! Nu ska jag iaf gå ut i mina fula kläder och möta Linda, för hon ska banne mig med mig till macken :)

Bye lovers

All you need is love?

Moahaha. Varför har jag ett ständigt behov av att håna kärleken? Kan inte låta bli det minsta att skratta åt någon som säger någonting kärleksfull till mig. Jag kan verkligen inte ta det på allvar. Det känns som ett skämt när någon säger: "Du betyder så himla mycket för mig, jag saknar dig, vill ha dig hos mig"....blablabla. Haha. Det är ju hur gulligt som helst, men varför är det så jävla svårt att ta det på allvar? Kanske för att man vet att det finns de som säger saker, utan att mena det alls, eller att de en vecka senare bara kan vara helt iskalla? Det vill jag inte vara med om, aldrig. Då är det så mycket lättare att bara ta kärleken med en nypa salt.



Snackis

Blondinbella utsatt för övergrepp i Italien. Hemskt. Vissa säger förmodligen att hon får skylla sig själv. Andra säger att tjejer ska få se ut hur de vill, vara hur packade de vill osv.

Jag har ingen åsikt. Ingen förutom hon själv vet hur det gick till. Därför borde alla knipa igen. Det är hemskt. Övergrepp, misshandel. Sådana saker sätter spår. Sexuellaövergrepp måste jag däremot säga är snäppet värre. Det förvrängen synen på sex för resten av livet om man blir utsatt för det, och sex är väl ändå någonting som alla ska ha rätt att se som "nöje"?

Att hon berättar om det i bloggen då? Upp till henne det med. Men för att vara rättvis så han hon inte berättat mycket mer än att det är talan om ett övergrepp och att det är någonting som varit riktigt hemskt. Man antar självklart att det handlar om en våldtäkt, man kan hoppas på att det aldrig hann gå så långt. Vilket som är det hemskt att hon åker utomland för att ha roligt med sina kompisar, precis som resten av Sveriges ungdommar, och råkar ut för hemskheter.

Sånt här händer ofta, det är långt ifrån "bara" BB som råkat ut för detta. Tyvär kan vi från Sverige inte riktigt göra någonting åt vad som händer i turistorterna på sommaren. Man får vara på sin vakt, och inte ens det hjälper alltid.


gynning, bloggare?

 Den är väldigt konstnärlig, flummig, härlig...alltså precis som Carolina Gynning själv. Men passar det bra i skriflig form eller inte? Jag tror faktiskt att det gör det. Jag älskar Gynning, och hon har kommit med en orginell blogg, med snygga bilder, och snygg text. Vinnande koncept? Ja, jag tror på det faktiskt.



Precis, som den här bilden ser ut, så är bloggen. Coolt!

Carolina Gynning

gräl hit och gräl dit

Har legat och degat hos Tessan hela dagen, jätteskönt. Men när jag kommer hem bryter helvetet ut och det blir storbråk hos familjen Sjöström-Eriksson. Nu är det över, haha, det skriks lite(läs: mycket), man gråter, kramas, skrattar...sen är allt som bort blåst. Man behöver bara få ur sig all ilska.

Aja, nu sitter jag här, undrar varför jag är trött efter att ha gjort absolut ingenting. Undrar vad jag ska göra av kvällen. Kommer iaf inte fram till någonting vettigt. Tror jag ska hoppa ner i ett supervarmt bad och bara tänka...på vad vet jag inte, men det kommer väl antar jag?




Så här ser bebisen ut när hon precis har badat. Jag ser däremot inte lika sur ut efter ett härligt bad. Otacksamma hund?





Hej på dig

Nej fy fan. Jag hade ont i kroppen efter förra nattens soff-sömn. Men idag är det hemskt. Fy farao, varför varför? Helt onödigt att sova där egentligen, det finns ju sängar? Well well. Fick inte ens upp dörrjävlen när jag skulle gå, så jag missade tåget, eftersom jag uppenbarligen är dum i hela huvudet som inte ens får upp en ytterdörr. Fick iaf hjälp till slut, och då ville dörrhelvetet öppna sig direkt.

Idag ska jag iaf åka till Tessan och bara mysa, tokmysa! Köpa mat på grillen och bara sitta och dega. Åh vad skönt!
 

take my picture

En blogg utan bilder är som en kille utan snopp, tjej utan bröst, mackor utan smör, rumpa utan skinkor....ja ni fattar. Det är så hemskt tråkigt att läsa en blogg med bara en massa text, även om bilderna kan vara skitfula, blir intrycket mycket trevligare och man får större lust att läsa. Eller hur?



En jättefin bild när jag är bakis, sitter i pyjamas, helt osminkad(!) och förmodligen fortfarande full? Haha

Jag saknar

...att vara barnvakt åt Elias och Linnéa. När semestern är över blir det åter igen "Gabbis-tisdagar" som dom säger, hihi.


Borta match

Ja, kvällen igår? Var på Saxo, drack några öl. Sen skulle vi hem till någon i Häggvik. På vägen dit kommer det en röd liten bil med massa snorungar. Det visade sig vara våra älskade snorungar. Haha. Linda skulle pront in i biljäveln, som Andreas körde. Jag protesterade eftersom jag trodde han var onykter, satt i bilen och bad till Gud ungefär hela resan, men det var ju lugnt. Det var inge rattfylla inte, tror jag? Hehe. Vi åkte iaf till Ante. Drack vin, jag vet inte riktigt vad vi gjorde där så länge? Rätt onyktert om jag säger så, babblade för mycket för min egen skull tror jag.

Bestämde oss iaf för att sova där. Brukar sova väldigt bra där. Men inte inatt. För jag skulle egentligen lagt mig i sängen, men jag fastnade ensam på soffan? Hur det nu gick till. Tyckte den var himelsk skön när jag la mig där inatt iaf. Hade bara tänkt att ligga där en liten stund, men så blev det inte, haha. Har iaf ont i ryggen, eller i kroppen. Har legat i fosterställning hela natten, jag är rätt lång, och soffan rätt liten...skönt!

Ikväll ska vi väl festa ännu mer. Haha. Snart är det rehab som gäller för mig!



Baby baby!

Utgång

Jo men visst blir det utgång idag. Jag, Tessan och några andra tjejer funderar på att smita in på Club Onsdag. Lite av ett B-ställe vad jag har hört, men det blir alltid bra när man är med rätt personer och med rätt inställning.

Nu sitter jag och äter jätte äckliga nötter, honungsrostade, fy fan vad äckliga de var! Brukar älska det, men de här smakar verligen skit. Ösch.

Vad ska man ha på sig då? Haha. Lite casual, svarta chinos och klackar är lite lagom ändå? Tessan är ju lång hon, så jag kan med gott samvete ta på mig ett par heals och joina henne, längdmässigt alltså. Hon skulle låna mina kilklackisar. De är så otroligt sköna, skulle egentligen vilja ha dem, men vad gör man inte för sina vänner, hihi. Jag får ta på mig mina hårda, men åh så snygga nyinköpta pumps.


Shulululu

Igår var vi på Saxofonia och såg när AIK fick stryk av HBG. Det var inte så kul.

Blablabla. Bloggtorka?

Idag kommer iaf min älskade, efterlängtade familj hem! Bebban, Sophilophes, Mami och Pappis. Ska städa lite nu egentligen, men det lockar inte så mycket ^^

Ikväll kanske det blir utgång! Wiho, väldigt sugen på det. Mycket mer sugen är vad jag är på att skriva. Som ni kanske märker? Hörde någonting om utgång imorgon också, men jag vet inte riktigt. Nu vill jag bara vara full i några dagar, haha.


Haha, så sweet!

TJenare

Sitter hos Balou (läs:Linda). Vi ska äta tårta för hennes bror Alexander(haha) fyller 20 år idag :) Grattis! Sen ska vi pallra våra feta arslen till Helenelund och titta på dagens match. Får inte bli sent dock, för imorgon är det jobb som gäller....även om jag fortfarande inte är frisk *snyft*.

Nej nu skriver jag som ett svenska2-barn. Ett tecken på att jag är trött och okoncentrerad. Vi hörs senare eller imorgon. Eller efter tårtan om jag får en sockerchock :)



Vi avslutar med två härliga bilder. En bild på mig när jag äter äpple på krogen för att unvika kräkfylla och den andra på en allmänt söt Linda. Fantastiska tjejer det här.

Hej då bloGgGggGgen

Måndagsbarn

Hallå hej. Orkar egentligen inte skriva så mycket. Jag och Linda har ätit pyttipanna, om någon är intresserad? Haha.

Idag är jag trött som ett svin. Men ändå glad. Vet inte riktigt varför. Eller jo det vet jag ;) Kanske för att jag fick söta samtal igår kanske? Dessutom blir jag glad när andra är glada. Nu är det drama i livet igen, men på ett bra sätt, inga bråk eller så, men spännande saker. Mer förvirrad än någonsin, men det är ändå inte jobbigt. Eller lite jobbigt är det, med tanke på att jag är förvirrad över mig själv. Visst har jag alltid varit rätt okänslig när det gäller kärleken, men nu är det värre än någonsin, haha. Känns som att jag inte bryr mig om det går bra eller om det går åt helvete. Jag lever bara, och det är ju så det ska vara, eller hur? Gosh. Vad härligt allt kan vara ibland, haha.

Nu väntar jag på att Linda ska komma ur badet, så jag få hoppa in i duschen jag med. Idag vill jag att det ska hända någonting roligt, så att jag kan fortsätta vara så här hypad och glad.

Sooo looong

*snyft*

Mamma, Pappa, Sophia och Ebba borta! Jag klarar mig utan tjat osv. från föräldrarna, men lillasyster och Ebban, nej, det klarar jag mig inte utan. Mina små bebisar.

<3

<3

Oj oj oj då

Happ. Misslyckad springtaxi eftersom Anton väljer att sitta kvar i bilen ^^ Jag vet hur töntigt det är med springtaxi, men vi var ute i Åkersberga(läs: landet) och kom verkligen inte hem. Jag har ju tappat bort min plånbok så jag hade inga pengar alls, eller 50 kr kommer man inte långt på när man åker därifrån till Sollentuna.

Kvällen då. Jag och Linda åkte till Robert i Åkersberga, eftersom sötnöten har fyllt år. Vi var där från ca. 21.30 till halv två på natten. Då får lilla Linda ett samtal, som gör att hon bara måste åka till Sollentuna. Haha. När vi kommer dit ligger Putte och Sergio och sover sött, sen någon spyflyga i en annan säng. Ösch. Han snarkade så det tjöt i hans näsa, så jag puttade till honom lite, då vaknar han och säger någonting på kinesiska. Sen somnar han om. Blev inte så mycket röj där om jag säger så. Mest skrattande åt att Eddie och Linda hade ett väldigt intensivt samtal på balkongen. Somnade vid fyra skulle jag tro. Vaknade vid Elva, mötte Linda vid tolv och åkte hem.

Idag vet jag inte vad som händer. Ska nog inte jobba, för jag hostar så mycket, det uppskattas inte att gå runt och hosta i gästernas mat ^^. Är ensam hemma tills på onsdag, så antingen blir det någonting här eller så drar vi ut och grillar. Får se. Är fortfarande partysugen, blev inte tillfredställd på den fronten igår. Hehe.

Nu ska jag duscha, för sen kommer Linda och gosar lite med mig. Pussy

God dag!

Det sjuka är, när man går upp så tidigt som klockan fem på morgonen, att man är så sjukt nöjd med sig själv eftersom man verkligen har utnyttjat dagen till fullo. Så nu är klockan ca. 15.00, och jag var varit uppe i tio timmar, jobbat, ätit lunch, planerat lite för kvällen om det inte blir jobb. Nöjd Gabriella!

Dock är planerna för kvällen oklara, även om det är lite smått planerat. Robert har fyllt år. Ska ha folk hos sig. Emma är inte bjuden dit, och har dessutom andra planer som lockar mig. Så jag är kluven. Det drar från båda hållen, jag går snart av på mitten.

Nu mina vänner *dam dam daaam* har jag lite drama i mitt liv igen. Kärleksdrama! Moahaha. Ingenting jag lider av. Men det är härligt skvaller, och reaktioner jag fått på vissa saker jag sagt. Herre min gud! Jag fick ett sms där en person frågade hur mycket han betydde för mig. Jag började skratta eftersom inte ens jag är så hemskt fjollig och frågar någonting sådant. Jag förklarade att jag bara tyckte om honom som en vän (jag tycker verkligen verkligen om honom, bara inte på "det" sättet). Det var förövrigt ett väldigt snällt sms jag skickade till honom. Som svar fick jag: "Dra åt helvete bara ta bort mitt nummer min msn sen stick bara". Det här var alltså exakt det han skrev. Ett par dagar innan det, så frågar en annan person om jag "träffat någon ny" efter honom. Börjar skratta igen. "Nej det har jag väl inte, varför?", "Känns inte som du vill träffa mig, du är inte ett dugg på". Vad händer med världen? Killarna beter sig som småflickor med brustna hjärtan. Nu när tjejerna vill vara som killar. Bara ha någon för att tillfredställa vissa behov, haha, eller någon att mysa med....då ska killarna bli raka motsattsen?

Jag har haft ETT förhållande de senaste åren. Jag blir inte tillsammans med någon. Men det senaste gav jag mig in på eftersom jag visste att det aldrig skulle hålla. Han var/är? precis som jag. Det är kul ett tag, sen är det inte kul längre, då tar det slut....inga konstigheter :) Så här i efterhand var det väldigt bra att det tog slut när det gjorde, för att när jag "tröttnar" eller fegar ur, så är jag hemsk och elak. Jag är glad att det inte blev så. För jag tycker fortfarande om honom hemskt mycket som en kompis. Eller jag vet inte hur jag tycker om honom, det bara är någonting som gör att jag bryr mig sjukt mycket om honom, blir orolig när han håller på med dumheter, blir glad när jag hör att det går bra osv. Haha, det är som en twisted syskonkärlek.

Men gud vad emotional det här inlägget blev i slutet då. Äsch, inga tårar i mina ögon! Gråter bara när jag tittar på film och när jag har ont, haha.

Nu ska jag ringa lilla Linda. Pussy!



Jaha, god natt då

Kul kul kul! Att lägga sig klockan tio en fredagkväll. Verkligen, jag gråter av glädje(läs: sorg). Ebban väntar på mig redan, hon har sovit hela dagen. Lata hund! Okej....det är nog mitt fel också kanske. Understimulerad hund idag kanske är rätt uttryck. Aja. Ska smörja in mig, ta på mig pyjamas, ta sista ciggen och sen är det hopp i säng som gäller.

God natt Sverige.



Avslutar dagen med en bild jag älskar, på en person jag älskar, som jag ska träffa imorgon. Haha.

Girl vs. Boy

Min kvinnliga sida:
[  ]
Köpt en hårfön?
[x] Sminkat mig i annat avseende än att se rolig ut?
[x] Följt med som smakråd vid en shoppingrunda?
[x] Pratat känslor?
[x] Tänkt på att matcha mina kläder?
[x] Berömt en person av manligt kön för sitt utseende?
[x] Ringt upp en person utan konkret syfte?
[  ] Funderat på namn åt mina barn?
[  ] Insett storheten hos Barbra Streisand?
[  ] Druckit Cosmopolitan?
[x] Sett ett avsnitt av "Sex and the city"?
[x] Sett två avsnitt av "Sex and the city"?
[x] Känt mig sugen på en kopp te?
[ /] Känt glädje över att få blommor i present ?
[  ] Gjort någonting romantiskt på eget initiativ?
[x] Blivit arg utan anledning?
[x] Gråtit efter 9 fyllda år?
[  ] Brytt mig om H&M:s val av modell?
[x] Pratat skvaller?
[x] Varit arg/sur utan att tala om det?
[x] Kramat en kille?
[x] Dansat?
Totalt: 15,5 poäng av 22

Min manliga sida:
[x] Ljugit om hur mycket jag har druckit?
[  ] Ätit en blodig stek?
[x] Läst en biltidning?
[x] Framgångsrikt använt en borr, hammare och diverse andra redskap?
[x] Lovat att ringa dagen efteråt och sedan struntat i det?
[  ] Skött grillen under en grillfest?
[  ] Läst en bok av Jan Guillou?
[x] Läst ett nummer av slitz?
[x] Dunkat någon i ryggen i syfte att få denne att känna sig uppskattad?
[  ] Känt mig hungrig efter att ha ätit en hel pizza?
[  ] Gått på en Ulf Lundell-konsert ?
[  ] Använt händerna till att slå någon i syfte att skada denna person?
[  ] Sett alla Die Hard och Rockyfilmerna?
[x] Diskuterat bröst?
[  ] Gjort lumpen?
[  ] Läst nick hornby?
[  ] Känt mig nödgad att bräcka någon i armbrytning?
[x]Känt mig häftig över att åka jättefort i en bil?
[  ] Enbart stirrat snettuppåt vid besök på en pissoar?
[x] Lagat någonting på egen hand?
[  ] Skrikit "kom igen nu gubbar" på en fotbollsplan?
[x] Tävlat i att dricka öl?
Totalt: 10 Poäng av 22

För att citera min käraste vän säger jag bara; Palla vara kvinnlig!¨
Haha

Hmpf!

Jag förstår verkligen inte hur man gör profilbilden större! Jag letar och letar. Lusläser kod- och stilmallarna men hittar verkligen inte. Blir helt helt tokig! Är så envis så jag kommer inte sluta förän jag löser problemet.

Morgonstund

Jag vet. Klockan är ca. ett på dagen. Men nu har jag äntligen fått sova ut! Helt otroligt skönt. Saken är den att jag är fortfarande trött. Men det ordnar nog upp sig. Imorgon är det jobb för mig igen, alltså blir det sängdags klockan nio ikväll. Haha. Kommer inte somna förän klockan tre på natten anyway.

Jag har förresten bestämt mig för att trappa ner på cigaretterna. Hade en bra början men igår sket det sig. Fan. Men nya tag, eller hur? Planen är att endast röka när det är kris, och de viktiga ciggen, alltså; morgon, lunch, middag och nattciggen. Alltså fyra stycken om dagen. Kommer jag klara det? Jo fan det är klart jag kommer. Hur humöret kommer hantera det hela är en annan femma. Haha.



(Jag vet att jag har lagt upp den här bilden ett antal ggr, haha)

Badberget

Jag och Linda tog moppen till Sollentuna Centrum, köpte lite gott och satte oss på badberget i Edsberg. Vi hade super mysigt. Sen kom Emma. Hon skulle till Martin egentligen men det strulade sig lite där. Efter det åkte vi hem till Ekberg och hämtade lite saker jag glömde där sist, sen lämnade vi av Emma vid busshållplatsen och åkte hemmåt. Tankade vid Statoil och nu är jag hemma. Är trött. Som tusan.

Är så lätt uttråkad nu för tiden. Vill ha lite action! Är faktiskt van vid att det är lite drama. Men på sista tiden är allt frid och fröjd, allt är så bra, alla mår bra(nästan) och alla är vänner. Haha. Vad mer kan man egentligen begära? Men erkänn, det låter rätt trist, och det är det också! Killar är alltid ett problem(inte för mig direkt då), men inte ens på den fronten är det spännande. Inga tårar, inga svin....(haha, där ljög jag), inga onenightstands som gör att någon känner sig lite busig. INGENTING! Är ledig imorgon. Hade iaf kunnat få en liten spårad fylla tycker jag. Men icke. Får nöja mig med att lyssna på lillasysters drama, haha. Kommer ihåg när man bråkade på det sättet för några år sedan. Mogenheten lös med sin frånvaro, elaka ord spyddes ut och varje bråk var hatiskt. Okej, jag kanske borde vara nöjd med fridfullheten? Äsch. Nästa helg skapar vi lite intriger tycker jag!



Jag kanske kan skaffa mig en pojkvän som Mamma och Pappa skullle avsky? Moahaha! Skämt å sido.


It's good

Wiho. Mår mycket mycket bättre idag! Febern tror jag är väldigt nedsatt och snoret försvunnet :D Jobbade idag, det gick som smort. Jobbtimmarna gick väldigt fort, trotts att jag inte tog en endaste rast....förutom att jag fyllde på med vätska. Ikväll blir det nog att åka med Linda till Sollentuna och mygrilla med henne, Emma och säkert några jobbiga människor till ;)

Nej nu ska jag dansa till bra musik. Bye!



Irriterad

Jag har ashög feber, ligger och sover. Folk smsar. Jag svarar inte, eftersom jag just SOVER. Ändå så ska de ringa flera gånger trotts att jag inte svarar? De vet att jag är sjuk, att jag mår pissdåligt, ändå låter de inte mig vara. Hmpf! Jag förstår varför du ville ha tag i mig Anna....men jag ignorerade inte frågan, jag sov.

Sesam öppna dig....nej

Folk kan tro så mycket. De tror att de vet allt. Att de kan säga exakt hurdan jag är som person, hur jag känner osv. Men jag säger bara; Tro vad ni vill! Ingen vet allting om mig. Jag är en stängd bok, som då och då öppnas för speciellt utvalda personer vid speciellt utvalda tillfällen. För mesta delen stängd alltså. Att vara utochinvänd är inte min melodi, jag vill inte vräka ur mig allt jag känner. "Här kommer alla känslorna på en och samma gång" in my ass.....eller kanske, för någon speciell person vid någon speciellt tillfälle, som sagt.


Snorfabriken

Hur kan kroppen ens producera så mycket snor? Haha. Jag vet, äckligt, men det är sant, jag har aldrig varit så förkyld i hela mitt liv! Har hög feber fast än att jag har tagit febernedsättande. Jag nyser, snorar, hostar, rinner ur ögonen och halsen smärtar. Stackars mig. Trotts allt det har jag jobbat arslet av mig idag, jobbade tillochmed över. Vill sova, men det kan jag inte göra, för då kommer natten bli sömnlös, så jag måste sysselsättas, lugna sysslor ska det vara dock.

Packet ska till Saxo idag. Vill med, men ändå inte. Måste ju ligga i sängen vid nio. Bläää.

Nu ska jag ringa Mamma och klaga. Pussy!



Kolla min söta Emo-Märta(lillasyster)! =)

Mamma mia!

Vill ha hem min Mamma NU! Tycker det har tagit en väldans lång tid för Pappa och Ebba att möta henne och komma hem. Löjlig som jag är blir jag orolig direkt och tror att solna-terrorister har tagit dem till fånga och slängt ner dem i Råstasjön eller något. Nej men, jag vill ha hem henne nu så hon kan bädda ner mig i sängen så jag kan få tillräkligt med sömn inför arbetsdagen imorgon.

// Morsgrisen

VS.

Kommer ni ihåg när jag skrev hur roligt jag tyckte det var att läsa kissies blogg och hur tråkigt det var att läsa Blondinbellas? Ombytta roller. Har inte läst bloggar på ett tag nu. Men gjorde det nu. Kissie är så B! Blondinbella regerar om man jämför. Finns kanske någon som tycker jag är pinsam. Men jag vet att jag inte ligger på kissie-nivå! Jag vet det!



VS.




Behöver inte säga mycket mer, right?

Jävla skitblogg

Fan vad det krånglar! Irriterande? Mmmhm!

Hemma men sjuk

Kom hem igårkväll. Behöver jag säga hur mycket jag saknade allt hemma? Jag säger det iaf; SJUKT MYCKET, hemlängtan hade jag! Jag hade det supermysigt. Det var en underbar långhelg, men jag hade en sak här hemma som jag aldrig varit ifrån så länge.....Ebban alltså. Så fort jag såg en liten hund som var ute på promenix i Danmark kom det en och annan tår. När jag kom hem och fick pussa på henne kom det flera, som jag saknade henne! Självklart var hon inte den enda jag saknade, men jag orkar inte rabbla upp alla som saknades, de vet redan om hur mycket jag saknade dem ;)

Imorgon är det jobb. Börjar klockan 07.00, vilket innebär att väckarklockan ställs på 05.00. Kunde ju varit lite skönare att få sova några extra timmar, men vad gör man inte. Tror att Emma också ska jobba, vilket underlättar en aning, med tanke på att jag inte jobbat speciellt mycket.

Igår var jag hemma hos Tessan. Mysigt, men jag var helt slut, somnade till på soffan ett antal ggr under kvällen. Emma, Martin och Felix var också där. Vi kollade på Exorcisten, begynnelsen, ingen bra film att kolla på för de (läs: för mig) som är mörkrädda.

Ska jag vara lite djup också? Nej, det orkar jag inte. Men jag ska bara säga att jag blev sjuky kär i kärleken under Danmarkshelgen. Alla var så söta. Höll varandra i händerna, klämde sina respektive på rumpenstumpen och var kära helt enkelt! Så jag satt där och tänkte på vad jag gör fel som inte har det så. Kom fram till varför, och kom dessutom fram till att jag nog är skyldig en viss person en ursäkt, en ganska ordentlig en. Vet inte riktigt hur det ska gå till, är inte bra på det. Man kan väl bara visa att man ångrar sig, och ändra på sig? Det räknas väl också som en ursäkt?

Aja, just nu vill jag bara ha en crazy utekväll med tjejerna. Det får väl bli om ca. en och en halv vecka, eftersom jag jobbar i helgen.




Men hej där

Imorgon åker jag. Wiho. Tror jag... Känner att det inte är lika mycket fest-taggat på min moster sida. Om hon tänker lägga sig på hotellrummet klockan elva tänker jag gå ut själv och festa(om jag vågar), för jag orkar inte sitta inne när man har en långhelg för sig själv. Men ryktena går om att danskar inte är nordens snyggaste, inte för att jag är ytlig, men om jag ska en konversera med någon som talar ett sådant ohygligt språk som danska, då ska det banne mig vara någon som är en fröjd för  ögonen, haha.

Har precis varit ute en liten stund. Hämtat min laddare, köpt cigg till Linda och bara chillat ute ett litet tag. Nu ska jag lägga ner kläder i väskan och kolla klart på Sex And The City :)

Loveeee

åh hej

Sitter vid skrivbordet, 4 flaskor med alkohol framför mig. Deprimerande att jag sitter inne? Ja! Men men, ibland behöver kroppen lite lugn och ro. Så jag och syster chillar framför tvn.

Har funderat en massa. Har bestämt mig för att ta en risk. Vad tänker jag däremot inte säga!

Natti <3

Ja jo

Man får ju inte lite panik när man läser BBs blogg, där hon skriver om hur man ska hålla sig i form, vad man ska äta osv. Pah! Jag som inte tänker det minsta på vad jag stoppar i mig, och tränar gör jag inte :(

Well well. Idag har jag ätit; digestive kex, sallad, mörk choklad och någon thaiwok (utan riset, duktig idiot!).....undrar vad Bella säger om det? Orkar inte tänka. Vet att jag hela tiden säger att jag ska börja med dieter hit och dit. Men jag suger på det. Ibland har jag värsta aptiten, ibland ingen alls. Just nu har jag en ganska god aptit, p-pillrena hjälper till ganska mycket. Nej, jag äter inte p-piller för att kunna vara slampig i sommar, utan pga. att kunna hoppa över en viss vecka i månaden som inte är speciellt välkommen under sommaren(okej, den är alltid oönskad).

Imorgon är det tänkt att jag ska följa med Robban och tatuera sig. Men SL-fittorna vägrar ge bussgubbarna högre lön och därmed går det inte en enda jävla buss, och dom som påstår sig försöka hjälpa miljön genom att få alla att åka kommunalt. Bullshit fuckers.



Aja, tror det är God natt nu. Pussy!

Robert!



Grattis sötnos 18 år! Nu jävlar är det krogliv som gäller ;) LOVE <3


RSS 2.0