Lördag!

Wohoo! Haha. Sitter fortfarande i mjukiskläder. Har pluggat massa nu, men är fortfarande inte klar med det. Ikväll är det Viper för packet. Haha, det här lär bli min sista gång där....iaf på ett jäkla bra tag!

Var nere på skolgården. Eller jag och lillasyster gick och köpte cigg åt mig, sen träffade vi på Bellans mamma, som tipsade oss om att det var någonting på skolgården. Vi gick dit och kikade. Osminkad var jag också, men mjukiskläder och en knut mitt på skallen (a la. lilla-my) . Bellan stod och pumpade rutten musik och grapparna hängde bara. Sen kom det mer och mer killar, den ena snyggare än den andra. Så jag la benen på ryggen och flydde hem, haha.

Nu har jag tvättat och smort in tatueringen. Love it. Men den behöver ju som sagt fyllas i och jämas till.

Nu ska jag fortsatta plugga och sen ska Pappa bedömma det, haha. Måste lägga på ett kol, eftersom jag har lite att fixa med innan kvällen.

Love puppies


2008-05-30, Hardcore!

Yr i skallen är jag, fortfarande! Satt i ca. en timma och tatuerade mig, den är inte klar än heller, måste göra texten tjockare på vissa ställen. Det gjorde ont, ja, MEN jag överlevde, helt otroligt! Annas tog 15-20 min...lyllo! Aja, är rätt nöjd iaf, men den blir snyggare om 2-3 veckor, då fyller jag i den.





Aja, ska gå till Linda, typ nu. Bye babys!

Klarvaken

Ni vet, som det är när man går upp klockan tre på natten för att man ska resa bort. Eller som när jag skulle operera mig. Så känner jag nu! Vill bara spola fram dagen så att klockan blir 12.30, då sitter jag i en stol och lider....varför ser jag fram emot det här nu igen? Haha. Anna ska också tatuera sig. Mitt lilla AIK-freak ska skriva "1891" på handleden. Så vi kommer komma hem nytattade båda två, mumma!

Nu ska jag hoppa in i duschen så att jag inte blir sen! Wish me luck puppy's!



(Sanna på bilen, tagen av Stella!)

Tjena hejsan...svejsan

Ännu en dag har nu gått, alltså en torsdag, vilket innebär att det är fredag(!) imorgon. Då är det gaddningsdags! Sjukt glad. Klockan tolv imorgon möter jag Sanna, som ska tatuera mig. Lite coolt att bli tatuerad utav en av sina närmsta vänner :) Litar på henne, så det blir säkert jätte bra. Trotts min tillit, är jag såklart nervös, speciellt eftersom jag vet att smärta väntar. Aj.

Äsch, får tuffa till mig lite nu! Livet är hårt, men soft emellanåt.

Problem bara. Vad ska jag ha för typsnitt? Har en massa att välja bland, men kan inte bestämma mig. Jobbigt. Men jag får fråga Sanna om råd.....det är trotts allt hennes yrke!



Sängdags! Natti, pussys.

Cute or what?


...

Kan inte säga att jag förstår. Men jag tänker på er.


Svar

Frågan om "spökbloggen". Det var egentligen inte spökblogg, men ett läskigt inlägg var det verkligen! Det är väl en flummig/andlig blogg, haha.

Här är den!

http://d2spirits.blogg.se/


Pissmorgon

Från 07.00 till 09.20 blev jag väcktes jag ca. var tionde minut. Så det var bara att kliva upp, vilket egentligen var bra. Ska börja plugga snart. Idag är det råplugg som gäller, för sen ska rummet skina också! Kommer nog vara hemma hela dagen. Orkar inte fixa mig och gå ut. Förut var det smink hit och dit varje dag, nu är jag bara mysig hela tiden, haha.

Funderat på min tatuering nu också, har bestämt vad det ska stå, vart den ska vara och ungefär vilket typsnitt det ska vara. Ihiiii, tänker verkligen inte vänta 3 veckor på att jag ska ha åldern inne, ska ha den NU!

Nej, nu kom jag på det också. Kan inte vara hemma hela dagen. Skulle träffat Sanna igår, men gjorde aldrig det. Ska ringa henne och se om vi kan ses idag istället!

Aja. Love!

Men, jävla skit! *tvättar munnen med tvål*

SÅKLART ska jag läsa en jä*la spökblogg innan jag ska lägga mig. Happ, det var den nattsömnen det! Så mörkrädd som jag är så kommer jag inte somna förän jag deckar av utmattning.



Mamma Mia :( Det är nu man behöver en skyddande famn!

(Bilden har ingenting att göra med inlägget som skrämde skiten ur mig)

Nattligt

Idag har jag varit på två promenader. En halvslö...och en som var relativt hurtig. Duktig idiot! På vägen hittade jag några som hade picknick på golfängarna. Alltså, Mamma, Pappa, Moster, Hannah, Paulina, Paul, Marie, Micke och en vän till Micke. Det var mysigt. Ebba var där och busade med en kompis. Trevlig kväll alltså. När jag kom hem badade jag i kanske en timme. Skönt!

Pratade nyss med Sara. Hon hade fått en busringning där hon fått frågan om hennes hårväxt i de privata regionerna. Snuskgubbe? Tippar nog på det!

Ska hoppa i säng snart, men först ska jag smörja in mig. Känns skönt nu, börjar återhämta mig från skadan. Nice!

Dröm sött, vakna blött <3

PS. Saknar min utlånade kamera :( hoppas hon har det bra!




Seger!

Efter många om och men gick lillasyster med på att jag fick ladda in min musik på hennes Ipod....hon lyssnar på lite mer, hmm, mörk musik än vad jag gör. Haha.

Nu ska jag ut och powerwalka/jogga (om jag pallar). Pussy

Hallå hallå

Gud vad seg jag är! Sitter fortfarande i mysdress, har inte orkad dressa mig idag. Osminkad och allt! Men det är bra antar jag, låta huden vila.

Idag var jag och Linda ute på en promenix i ca. 1 h och 45 min. Härligt. Vi gick bort till brunnsviken, satt på bryggan och pratade om allt mellan himmel och jord(men mest om våra sommarplaner!). Sen gick vi hem till mig och åt lunch. Sedan satte vi oss i soffan och pluggade....även om det inte blev så värst mycket gjort, haha. Linda skulle på möte, jag fortsatte plugga.

Nu funderar jag på att ta en till promenad, själv dock. Vore väldigt skönt att känna sig lite duktig :P Men då ska jag tvinga Sophia att låta mig låna hennes Ipod, för att gå själv utan musik är bara deprimerande.

Min moster tipsade mig om Linda Rosings blogg idag. Inga kommentarer......bara; HA HA.

Hejsi svejsi

God morgon

Vaknade i bättre tid idag, ca. 09.00. Skönt! Ebban ligger fortfarande och degar i sängen....lat hund!

Är på bra humör faktiskt! Brukar inte vara det på morgonen. Kanske var för att jag pratade med Linda det sista jag gjorde innan jag somnade? Gullrumpan. Har försökt ringa och väcka henne, men inte vaknar hon inte. Man skulle kunna bomba hennes rum utan att hon ens rörde på sig. Hon ska iaf hit och plugga, sen så kanske jag följer med henne på ett möte som hon ska på angående sommarjobb.

Nu är det förresten spikat. Vi ska ta en sista minuten i slutet av augusti. Så när alla suckers har börjat skolan/jobb så drar vi, hur länge vet jag inte än, men jag hoppas på två veckor faktiskt. Familjisen kanske också drar utomlands. Hur mys som helst. Då jävlar ska jag och Mamma festa, och sen när päronen sover, smyger jag och lilla Emo-Märta ut och partar! Haha.

Funderar på att gå ut och gå någon timme innan jag börjar plugga faktiskt. Så jag måste skynda mig nu. Looove!

Thank you for (not) smoking

Idag, på bussen hem från Djursholm, så tittade jag ner i en bil som stod brevid. Där sitter en gubbjävel och röker i bilen! Brevid honom satt en kille, som jag antog var hans son, i kanske 16-17 års åldern.

Jag tycker det är så hemskt ofräscht att röka i bilen, eller inomhus överhuvudtaget. Okej, jag röker, visst. Klart man, ibland när det är kallt ute eller dåligt väder, skulle vilja röka EN cigg inomhus. Men det gör man ju inte! Hur mysigt är det när det luktar fimp i hela huset/bilen. Blä!

Men det värsta var faktiskt att han inte satt själv i bilen (och nej, killen brevid rökte inte). Jag vågar inte ens röka när jag står i en busskur. Känns hemskt respektlöst att röka bland folk, som man inte vet om de är rökare eller inte. Dessutom kanske folk som faktiskt röker inte heller uppskattar att få rök uppblåst i näsan på dem.

Slutsatts? Fimpa röken(iaf i bilen, inomhus och när du är i folksamlingar). Behåll glöden!


Tisdag

Nu är jag hemma! Varit i kista centrum, mötte Anna och Linda som satt och åt där. Köpte solglasögon (eftersom jag tappade dem på tunnelbanan idag *snyft*), ett läppglans till och en parfym. Letade efter klänningen jag såg igår, hittade den, men fanns inte i min storlek :( Sen åkte vi hem till Ulriksdal, var på torpet ett slag innan jag mötte Pappa och gick hem. Nu har jag tittad på desperata hemmafruar och ska strax fortsätta och lata mig i sängen med Ebban.

Imorgon kommer Linda hit och pluggar med mig. Alltid mysigt med sällskap!

Idag var dessutom sista gången jag hämtade barnen innan sommarledigheten :( Älskar dom där små liven nu! De är väligt speciella (på ett bra sätt) så att man kan inte låta bli att tycka om dem!

Bye bye!

Ingen bra dag

Nej idag fungerar verkligen ingenting. Mat, kläder, tid, plugg, hund....ja, allt bara skiter sig känns det som! Har iaf beställt två saker från internet idag. En tunika och ett par sandaler. Ingenting superflashigt, men praktiska saker inför sommaren!



Ska snart lämna Ebban i hela 50 min (!) för att åka till Bha och sedan vidare till barnen. Skönt väder idag iaf, det höjer alltid humöret. Synd bara att mina ben inte får vistas i solen, förbannat irriterande!

Aja, ska klä på mig nu, även om jag känner mig u.g.l.y. i allting idag!

Hejs svejs fislisor!

god "morgon"

Om man nu kan påstå att det är morgon fortfarande. Jävla skit. Ska äta frukost nu, sen plugga satan, sen ska jag åka till Bergshamra och lämna en sak till Tessan och slutligen ska jag vara barnvakt. Hmm.....skulle nog ha ställt klockan på 08.00 idag?

Aja.

Träffade gull igår. Då brukar min vecka bli bra :)

C ya later

Nu blev det kvälle...(rumpnisse)

Nu är det snart dags att hoppa i säng efter en lång dag. 

Var i stan med Linda, men det blidde(inga barn) inte så mycket, hade total idétorka. Eller jag hade vissa saker som jag kunde tänka mig, men ingenting klockrent. Fast jag såg en underbar klänning på H&M, som såklart var slut, jävla skit! Men det blev iaf ett läppglans, en vit ögonpenna och en vit trekvartsärmad tröja med puffärmar, söt men väldigt enkel. Blev en sushi-middag, som vanligt när jag och Linda äter ute, haha! 

Imorgon ska jag tvinga hit Linda tidigt så vi kan plugga, sen ska jag hämta barnen i Djursholm. På en tisdag för ovanlighetens skull, hiho.



God natt mina kära 

God morgon

Nej fy att gå upp på morgonen! Men vovven tjöt när Mamma gick så jag var tvungen att gå upp och gosa henne lugn.

Ska sätta mig och plugga direkt. Ringer nog Linda om någon timme eller så, så att hon inte sover bort hela dagen :)

Ska höra om Tessan vill cykla med mig till slottet sen, så kan vi sitta där och snacka en massa skit, myyyys!

Aja, som sagt. God morgon!

PS. Känns hemskt tråkigt att inte ha en liten Anna som plingar på min dörr med sina mackor och sitt O'boy-glas idag, har varit en toppen start på dagarna! MEN snart är det sommar, då är det frukoskt tillsammans varje dag ffs! (Även om jag lär jobba en hel del. Men då slutar jag ändå när alla andra vaknar, haha).

None

God natt

Kom precis hem. Varit hos Tessan. Vi köpte cigg, kedjerökte ett slag, pratade sexleksaker och om en massa andra saker som inte bör dokumenteras här. Haha. Kollade lite på L.A ink innan jag drog och mötte Sanna och hennes nya pojkvän. Äntligen har hon det som hon förtjänar min lilla bebbe. Efter det åkte jag hem till Linda, kollade på film och fick höra lite smått om gårkvällen.

Tessans planer för våran ungdom är klockrena. Måste uppfyllas. Inte ska vi sitta här och ruttna!

Använd dildon!
Av med BHn!
Sug och svälj!
Ligg med killar!
Få klamyy....eller nej
Använd konom!


NATTI!

RÖKSUGEN!

Jag får panik. Har rökt 2 cigg idag, och klockan är snart 17.00!

Så nu sitter jag och väntar ivrigt på att Mamma och Pappa ska komma hem med ett ciggpaket till mig. "Mmmm...Marlboro".



(Vanligtvis är den honom jag dreglar över, men just nu tilltalar cancerpinnen mig betydligt mer!)


Ska iaf hem till Linda senare och mysa framför en film. Det var ett jävla tag sedan, så nu lär det bli extra mysigt :) Mihi!

Haj doo

Söndag, Mors dag

Grattis mami, på mors dag <3

En helt okej söndag! Faktiskt, brukar inte direkt vara i topp så här i slutet av helgen, men JO idag är jag det! Helt och hållet utvilad, taggad för en pluggvecka för att sedan, helgen som kommer, tokröjja! Weeiii.

Aja, pallar inte skriva mer nu. Måste smörja in mig som vanligt, är sjuktigt torr och flagnar något så otroligt. HUÄ.



Hittade en gullig bild från förra sommaren. Hahaha, läget? ONYKTERT!

Home, sweet home!

Ibland är det för jävla skönt att vara hemma. Typ som idag/ikväll/inatt. Anna gick precis, har varit med henne och kollat på EUS. Maria och Angelica kom, men drog sen, så jag och Anna gick hem till mig och tittade på omröstningen. Jävla Ryssland vann med en slisklig höknäsa som gick med skjortan öppen så man fick se mer än vad man ville. Sämst. Sverige hamnade dessutom på 21a plats, en enda placering över det och vi hade sluppit kvala nästa år. Attans!

Pratade precis med Emma. Hon bad mig komma så jag kunde hjälpa henne att "slå några äckliga tjejer" som hon så fint uttryckte sig. Haha. Emma brukar inte vara fientlig, men nu var det hat på G. Den ena beskrevs som "Ful och äcklig". Den andra som "En turk i skjortklänning". Verkade inte vara någon jag vet vilka det är iaf, eftersom namnen var rätt främmande. Var lite inne på att åka till dem tidigare ikväll, men det blev inte så, orkade inte. Skulle dessutom ha åkt med Tessan på någon festival i Universitetet, det orkade jag inte heller. Lökigt.

Tessan ville att jag skulle åka hem till henne och sova, men pallade inte det. Nu är jag iaf supertrött!, så jag ska lägga mig ensam i min säng. Fy farao vad skööönt! Kanske sätter på någon film som jag kan somna till.

God natt


Segt

Uscha vad segt. Tessan är på tjejmiddag, hur länge det kommer ta vet jag inte. Dessutom vet jag faktiskt inte än om jag kan hänga med henne ut ikväll, får väl se. Annars planerar jag att dra hem till Cassandra och chilla med henne och Dennis framför Eurovision Song Contest, med Ben&Jerry´s och massa godsaker, mys!

Kusinen ligger i badet, slängde massa kallvatten på henne, så råkade vi ha ner duschdraperiet också, haha. Det är supermysigt att ha henne här! Hon passar hemma hos oss, stackars flickan har ju en lillasyster som kör skiten ur henne vanligtvis. Men Hannah är också underbar, men om några år är hon förmodligen mer lättsam :)

Känns som att allting känns lätt just nu, förutom min brännskada är livet rätt bra. Skönt! Det är inte ofta man känner så faktiskt. Visst är det klart att jag har mina problem, men over all så är allt nice.

None

Hejs svejs

17, snart 18!

Har suttit och pratat med Mamma om 18års firandet. Har skrivit upp folk jag planerar att bjuda. Har kommit upp till ca. 60-70st. Lite väl mycket kanske? Bjudit vänner till familjen, släkt osv. Sen en egen lista för särskilt utvalda gullepluttar som jag vill ha hit. Men som sagt. Måste skära ner lite. Bor ju faktiskt inte så värst stort. Mamma och Pappa tycks vara mer taggade än vad jag är, haha. Beror nog på att jag mest ser fram emot att kunna köpa cigg själv och att gå ut på krogen.

Pappa pratar om att vi kanske ska försöka flytta. Inte långt, typ en kilometer, haha. Järva staden. Det tycker jag låter prima! Skulle helst flytta ifrån Sverige, men det lär ju inte hända. Men för ca. ett år sedan var det lite snack om att flytta till New York, men det ville inte Mamma. Buhu.

Planerat att bo utomlands nästa år. Kan ju faktiskt plugga vart jag vill nuförtiden!

Aja, måste slita mig från datorn nu. Adjö!

God dag

Hallå hallå. Kom precis in efter att ha suttit ett par timmar ute på en filt med kusinen, vovven och Mamma. Grannen Tessan kom ut också :)

Igår var vi hos Klevvan, blev lite livat, men ändå rätt lugnt och trevligt. Det var jag, Tessan, Linnea, Emma, Anton, Felix, Micke.A, Martin och Chrille. Vi chillade först, tjejerna och Micke, på ballen. Sen när pojkarna kom rörde vi oss innåt. Mysig kväll faktiskt.

Ikväll vet jag inte vad jag ska göra. Antingen blir det utekväll med Tessan(geting down tonight!), festande med Linda&co.eller hemma kväll hos Sara framför ESC. Tufft val, huh? Har ju faktiskt dircka hemma.....hmm.

Aja, ska hoppa in i duchen. Flagnar överallt! Usch, känns så ofräscht. Men det är ett bra tecken iaf!



Jag vet inte varför, men gosh vad jag tycker han är snygg! Tror det är tatueringarna som sticker fram vid skjortärmen. MUMS!

Bye babys

Prima ballerina

Trodde jag hade klantat till allt nu, när jag flyttade bloggen. Men icke, nu fungerar det som vanligt, förutom att allt ser lite annorlunda ut, lite vilseledande faktiskt. Men man lär sig!

Ska snart följa med Sasha till affären, hon ska hämta ut något paket och jag ska införskaffa ciggaretter. Fy på mig.

Har ångrat mig angående Tessan ikväll, ska chilla lite med Sara. Vill inte behöva sminka mig eller dra på mig ett par jeans. Springer upp en trappa bara och sitter i myskläder och kollar på Talang 2008 istället, haha. Dessutom kunde Sara inte imorgon, så då tränger jag mig på idag istället. Imorgon får jag nog tagga till mig och dra ett glas vin....eller två.

Adjöken

PS. Hur sexig känner man sig när man ömsar skin? Snake!

Bättre, mycket bättre

Haha, fy farao vad roligt det är med arga kommentarer! Om det är någon som tror att jag blir ledsen eller tar åt mig, så stämmer det inte. Att säga att jag är smal tar jag bara som en komplimang :) Även om det kanske uttrycktes med lite hårdare ord. Haha. Att kommentera på detta sätt är bara ett tecken på osäkerhet. Dessutom vet denna person att jag är osäker, att hacka på någons utseende är bara lågt, någonting som jag aldrig skulle göra.

Jag mår iaf mycket bättre idag. Har ätit frulle med gullrumpan Anna på balkongen idag igen, bra start på dagen! Kommentarerna var ju bara pricket över i:et! Sen har jag pratat med Klevvan om ikväll. Blir en lugn kväll, för ovanlighetens skull. Funderar egentligen på om jag borde sitta inne hela helgen, men med tanke på att jag suttit inne hela veckan så kommer jag förmodligen klättra på väggarna om jag inte kör med lite miljöombyte nu.

Well well, ska sätta mig och studera. Med tanke på hur "äcklig" jag är får jag väl kompensera med att vara smartare än dig, med tanke på att du är snyggare? :)

image103

Nej, nu ska jag gå och spy upp min frukost. Love, mina vänner och fiender!


Tjena hejsan

Min MiniMe ska bo här tills på söndag :) Det är alltså min 9åriga kusin Paulina. Vi är inte lika utseendemässigt, men hon är precis som mig till sättet, envisan är bara en av alla saker vi har gemensamt, haha!

image101


Hittade en skitsnygg bild på mig förresten, haha!



Drömde mig bort i storatuttar-land i Lindas porriga BH :)

I'm out!

God dag

Anna gick nyss, vi åt frukost på ballen. Men hon skulle springa till skolan och jag skulle plugga.

Idag har jag ont, men på ett annat sätt, det börjar "läka", så allting bara stramar. Anna blev smått chockad när hon såg min lilla rumpa, haha. Hoppas iaf på att kunna dra på mig åtminstonde strumpbyxor så att jag kan lämna lägenheten i helgen, får lite småpanik av att sitta här. Ösch.

Ska fortsätta plugga nu. Hejs svejs


Körd helg....som det ser ut

Hur fan ska jag palla gå ut och göra någonting i helgen? Jag har två dagar på mig att gå från en svullen, grillad kyckling till en partymyra på G. Något omöjligt? För fan vad irriterad jag blir. Jobbade i söndags, så lördagen blev ju inställd, även om jag och Emma hade det mysigt. Attans jävla rabarber.

Tänker inte träffa en enda människa (iaf inte någon som jag kännt i mindre än 2 år) tills jag är återställd! Har jag tur är det någon av mina stackars vänner som inte pallar festa i helgen och lägger sig och myser med mig....HAH. Men drömma får man väl alltid göra?

Nu ska jag lägga mig i sängen eftersom att jag håller på att svimma av denna smärta. Åh, livet leker!

GOD JÄVLA NATT

Fuck fuck fuck

Happ, nu hittade jag en brännblåsa. Det är bara tack för mig då. HEJ

Jaså, där ser man!

Jag finner inga ord! Jag gråter av skratt, ibland när folk tar åt sig är det helt stört roligt vilka starka reaktioner man får tillbaka! Det roliga är när folk tar åt sig för saker som dom kanske inte behöver ta åt sig för. Aja, att väcka starka reaktioner är alltid roligt, bättre än inga alls :)

Ibland behöver man inte nämna namn, ibland behöver man det. Men så många missförstånd det uppstår när man tar åt sig är otroligt onödigt. Men just nu bryr jag mig inte om missförstånd, kan varken vinna eller förlora någonting på det. Så jag skrattar vidare pga. detta, it just made my day!

Fåfänga

Har funderat på det, nu när just detta fenomen har skadat mig rejält! Det kan gå så jävla snett. Men faktiskt har jag inte brytt mig så mycket om att jag ser förjävlig ut dessa dagar, utan att jag bara vill bli frisk, för detta är inte hälsosamt! Aldrig mer sola solarium, en sak som är säker.

image100

NU ska jag gå och smörja in mig (vilket jag redan gör var femte minut, kjhfkjaf). Sen ska jag plugga vidare.

Puss och kram....eller nått


Ihihihi

Gud vad det finns mycket hat i alla privatbloggar! Jag vet att bloggar är till för att avreagera sig osv. Men jag tycker bara det är så lustigt att läsa alla hårda ord som folk skriver om sina rivaler. Speciellt tjejer om tjejer. Moahaha, det är så sjukt! Avundsjuka på hög nivå kanske?

Jag tänker iaf inte skriva på det viset. Eller.....haha, det kommer nog! Men just nu känner jag att det är bra. Har mina vänner, vet vart de står. Om någon nu "sviker" mig tänker jag inte gråta, då är det ändå ingen vän att ha, right?

Eller jag ångrar mig! Jag vill också vara aggro!

Hörru du! Det som händer mellan mig och min vän är någonting som DU inte har med att göra. Släpp det, aiiiiiight?

Adjöken fröken



PS. Tror Ebban fått fnatt, eller kanske bara hittat sin fristad här hemma.....under min säng? Världens minsta utrymme, jag kan inte ens böja mig ner, ännu mindre lägga mig på att fyra och krypa in och hämta henne. Aja.

Gnäll

Jo jag kommer gnälla tills det går över. Har aldrig varit med om någonting värre. Linda säger att hon börjar bli brun nu. SVIN! Jag blir bara rödare och blåare för varje sekund, känns det som. Funderade seriöst på att ringa ambulans åt mig själv i natt. Det går förmodligen inte att göra någonting åt. Men smärtstillande skulle sitta fint just nu! Vill läggas in på karolinska med obegränsat med morfin hela dagarna, då skulle jag nog må bättre!

Uppe med tuppen idag iaf. Kors i taket. Började bråka med Pappa det första jag gjorde, och när jag blir arg (speciellt på morgonen) så går min käft inte att stoppa och jag bara ordbajsar alla onda saker jag kommer på. Förlåt Pappsen!

Skulle egentligen åkt med Stella idag när hon fyller i tatueringen, och dessutom skulle Sanna gaddat mig också.....MEN, det går ju verkligen inte, med tanke på att jag inte ens får på mig ett par brallor, kan jag inte ens gå ut, och ännu mindre öka smärtan med att köra in en nål i min stekta hud.

Ska börja plugga typ nu. Har ju varit mer eller mindre sängliggandes de senaste dagarna. Jo, jag är det idag också men idag tänker jag plugga ordentligt meddans jag myser med Ebban brevid mig.

God morgon förresten :)



Uuuh

Ja jag vet, jag bara gnäller! Men jag tror inte ni förstår hur synd det är om mig! Mina ben är helt sjuka, man blir rädd. Min Pappa är tillochmed mer rädd än vad jag är och är redo att åka med mig till akuten när som helst.

Nu ska mitt "första" besök sen i söndags komma hit och få sig en jävla skräckupplevelse. Stackare. Sara har ju varit här, men hon är stark nog för en sådan upprörande bild. Haha. Hon är dessutom en KLIPPA som gick ut med Ebba igår, när jag bara grät och knappt kunde gå. Love på dig fislisa.

Syrran har btw. fått en systemkamera nu. Hah, tack för den! Eller okej, min lilla gåva gick på 50 000, så gnälla över detta kanske jag inte borde göra?

Aja, bye bye babys.

Polisen dom slår




Det finns en grupp i vårt land som kan skjuta eller slå dig min vän,
utan att nått straff väntar sen,
jo vi kallar dom polisen

Jag lever

Faktiskt! Trodde jag aldrig. Men ont har jag, så in i heeeelvete! Kan inte ha byxor eller liknande på mig. Kan alltså inte gå ut med Ebban. Kan inte ens bära upp henne. Har sjukt dåligt samvete.



Det gör TYP ont!

PS. Skratta hur mycket ni vill åt min hemsk otränade mage!

Nu dör jag

Jag tror inte jag överlever det här. Det känns som att mina ben, min rumpa, min mage och mina boobisar brinner, men ändå fryser jag som om jag badat isvak. Smärtan är outhärdlig. Grät som en tok när jag reste mig upp ur sängen, grät när jag skulle gå och svara i telefon, grät bara av att stå på benen. Tror inte att min kropp ens har styrka att ta hand om det här. Så om jag dör, så älskar jag er alla. Eller nej, men de flesta iaf. Att planera helgen känns onödigt, med tanke på att jag kanske inte lever då.

Adjö, nu ska jag ställa mig i frysen.

AJ!

Har solat...för i helvete. Välgrillad Gabbis! Kommer nog bara bli värre och värre. Stackars mig!

Helt underbar!





Lyckan av denna låt kan man inte slå. Den ska sjungas för fulla stämmor varje morgon hela veckan av mig och Anna. High chaparall, pop notch!

H(emma)mys

Ska snart dra och möta Emma som kommer med tåget,
ska köpa en sallad på pizzerian och mys tills ikväll också.

Känns bra att jobba imorgon, pengar behövs. Dessutom
har jag bestämt mig för att åka med Emma och Irini till 
Grekland 22a Juli! Sjuuukt kul ska det bli!
image94

Jobb imorgon

Jag som trodde partykväll! Haha. Nena ringde och hörde om jag kunde jobba imorgon, och självklart kunde jag ju det. Så, jag får avboka mina planer med Cassandra och Becca, och Linda och Anna. Blir en myskväll hemma med Emma, eftersom hon också ska jobba så sover hon här, då blir allt så mycket lättare och skönt. Stackars henne imorgon, hon vågar väl knappt säga god morgon till mig eftersom jag bara fräser, haha.

Kom nyss hem. Har varit och fikat med Emma. Chailatte <3 Vi satte oss ute i den äckliga kylan så att vi skulle kunna röka. Men med rätt sällskap blir man ju varm!

Emma kommer väl om ett tag. Då får jag bryta godislöftet, eftersom vi lär ha filmmys. Gud vad länge det höll då? Ska jag sätta på mig myskläder och ringa Cassandra och avboka :( Jag som var taggad för Cassie ikväll!

Nu ska jag lämna en jacka till Alex. Pöss

Fredagsplaner

Ser ut som att det blir det festligt ikväll iaf...problemet nu är bara att vi måste åka och köpa vin. Känns som att vi är lite sent ute. Sitter hemma och är rätt stressad, vilket gör att jag blir helt apatisk och inte kan göra någonting alls. Well well.  Ska städa upp lite på mitt rum, sen ska jag möta Linda och Anna som sitter och äter KÖTT och pommes just nu. Haha. Min diet har funkat prima idag, men det är klart att jag ska dricka och förstöra det nu? Attans. Egentligen har det väl inte varit någon diet med tanke på att mitt matintag idag har varit otroligt minimalt, nästan obefintligt, vilket inte är bra! Men det tar jag ju igen med vinets alla kalorier ;)

Förresten solade jag solarium idag. Resultatet? Fräknar och en vidbränd bakdel! Ösch, det är inte skönt att sitta ner heller, tur att jag har ett ståbord i mitt rum.

God kväll!

Beachpanik!

Gissar att det är fler än jag som har fått det nu! IDAG börjar mitt nya liv....öhö. Godisförbud! Ska be någon hitta på ett straff åt mig om jag bryter det! Inget ätandes på McDonalds eller chips (även om jag typ aldrig äter på donken, chips är inte min favorit heller så..). Blir svårt, mycket svårt, med tanke på att jag lätt kan hoppa över mat, men godis är banne mig svårt!

Aja, planerar inte direkt att losa 20 kg, kanske 5?

image91

ADIOS!

"God morgon"

Fult väder. Kallt så in i helvete. Jag kan inte leva. Fy på dig Sverige, ge oss sol och värme nu!

Nu ska jag plugga en stund, sen hoppa in i duschen, sen plugga ännu mer, sen städa....sen får jag se vad jag gör, partysugen typ? Känns som att det kommer bli en lugn helg ändå, men man vet ju aldrig.

Funderar på om jag ska slänga i en toning i mitt hår, en liiiite mörkare färg. Men jag vette tusan, alla avråder mig, och dessutom är det snart sommar, då är ju ljust hår rätt fräscht?

vs.

Ljust eller mörkt? Hmm....

Foto

Kom nyss hem från Sollentuna, vart med när Stella fotade Sanna. Satan vad snygga bilder det blev! Sanna ser ut som en riktig porris.....vilket var precis det hon eftersträvade, haha. Stella frågade också när hon skulle fota mig igen, ihi, vad ruligt.

image86

Nu är jag aptrött. Ska städa klart mitt rum, sen ska jag lägga mig i badet ett bra tag! Måste dessvärre vänta tills någon kommer hem så inte Ebba blir ensam. Eller oj, mamma tog visst med henne! Aja. Sen ska jag lägga mig och kolla på film! Mys.

G

Kommer ingenstans

Sådan där dag när man inte får arslet ur vagnen! Jag fryser så mycket att mina nipples skulle kunna sticka ut ögonen på någon. Mina ögon svider, pga. pollen? Ebban är för gosig för att släppa. Min säng ropar på mig, och ändå ska jag ha gjort en massa saker innan dagens slut! Vill egentligen bara lägga mig i sängen och sova tills imorgon, för imorgon är det fredag! Har inga direkta planer för helgen, vilket brukar ge bästa resultat, då man inte har några förväntningar. Skulle bli lika glad för en mysig filmkväll som en crazy partynatt. Tror på det förstnämnda, haha.

Kollat genom att bilder på datorn, vissa bilder är svåra att förstå varför man har tagit och varför dem är kvar....

Exempel:

image85



Haha, det värsta är att jag inte kan säga att den är två år gammal. Togs för ca. 5 månader sedan!

Watch out!

Här kommer vi, jag och Anna. Med oss kommer ni få uppleva saker ni inte trodde var möjligt! Hahaha. "Den perfekta duon" som Anna uttryckte det. Men den håller dessutom på att finslipas, om den nu kan bli bättre än vad den redan är?!

Öberg och Eriksson, watch out!

image84

Hmpf

Åh, att vakna för sent är en av mina många (läs: väldigt få) talanger. Nu har jag lite småpanik och måste verkligen hoppa in i duschen, sen ut med Ebban, sen plugga och sen följa med Sanna som ska fotas av Stella....aja.

Har iaf bestämt mig att det inte blir något landet i helgen, vädret känns för deprimerande för det. Nu kan jag ju fortfarande åka och fika med Emma efter jobbet på lördag, sola solarium och hitta på vad som helst. Cassandra-kväll blir det ju också. Egentligen taggad på att gå ut på krogen, men minderårig som jag är får jag väl vänta i en månad och en vecka *buhu*. OM nu inte det är så att Linda, Anna och några till bestämer sig för att dra ut och jag kanske kan få låna Emmas legitimation?

Nej nu ska jag skynda mig, Sanna kommer vid 13.30, då ska jag ha gjort lite saker. Ska bli superkul att se Sanna fotas! Min lilla skönhet.

image83

Hej och hå

Palla


STÄDA! Jag hatar hatar hatar hatar hatar det! Speciellt mitt fula rum! Jag kräks på kläderna som ligger på golvet... Kan jag inte bara få slänga dom och köpa nya? Njae, det tillåter nog inte min plånbok (eller min mamma) mig att göra.

FUCK

Nu vill jag bara höra vad Anna nu har hittat på, haha!

Adios!

God morgon

Jag ligger alltid efter i schemat. Där av att jag får plugga till mycket senare på dagarna. Usch. Snart ska jag iaf klä på mig, fixa mig och sedan sätta mig och plugga. Efter det ska jag åka till Djursholm och vara barnvakt till gullungarna. Efter det kanske jag ska träffa grinolle. OM jag orkar och hinner, med tanke på att jag inte kommer komma igång med plugget förän rätt sent idag kanske det är direkt hem och plugga? Jobbigt värre. Har dåligt samvete med tanke på att jag har lovat att träffas hela veckan, och avbokat varje gång. Inga glada miner.

Jobbigt det här med helgen iaf. Kan inte bestäma mig. Känns jobbigt att åka bort över hela helgen, men ändå skulle det vara skönt. Så antingen blir det landet med Tessan, eller så blir det "random-helg" med Stjärt-Anna. Tufft val! Om jag stannar hemma är det också en Cassandra Sall-kväll som lockar (i den kvällen ingår förmodligen Becca!). Hur ska jag kunna motstå det? Haha.

Måste städa rummet, hittar inga kläder när det ser ut på det här viset. Jag fruktar för vuxenlivet! Får gå någon husmors-kurs innan jag flyttar hemifrån.

Adjö

Blödigt

Haha, jag brukar inte vara känslosam? Tessan har den inverkan på mig, eftersom båda två är rätt iskalla när det gäller känslor. Vi släpper fram dom tillsammans. Som förra helgen, när vi hade en seriös gråtstund på en parkbänk efter en utekväll. Haha. Älskar dig stumpan, även om jag inte säger det tillräckligt ofta!



<3

"Bästa vänner"

Hur väljer man sina bästa vänner egentligen? Efter snällhet, status, ärlighet, lojalitet....kanske tillochmed utseende? Jag vet iaf inte hur det är just nu. Jag vet bara att vissa personer gör mig lyckligare än andra. Vilket verkligen är vad jag behöver. Att jag håller på att få tillbaka en av mina närmsta är en sak som får mig att gråta av lycka, eftersom hon ställer upp trotts att jag gjort fel många ggr. Hon har aldrig gjort en stor grej av det efteråt heller. Är man nära vänner, förlåter man utan problem, ovillkorlig kärlek heter det. Man lär sig av sina misstag, mitt misstag var att inte hålla i henne så hårt jag bara kunde. Hon är bäst, att ha henne som vän är ingenting man tar förgivet!

Med henne kommer dessutom en till fantastisk liten prick med på köpet. Haha. Gud, att ni förstår mig bättre än många andra är någonting jag verkligen inser nu, och vi har kul, vad som än händer. Utan gnäll skrattar jag mig genom livet med er!

Som sagt handlar inte vänskap om hur roligt man har det på helgerna. Men den här vänskapen innehåller så mycket mer än så. En trio utan dess like! Dessutom tillfaller en till outsider med i detta gäng. Gud! Som jag har saknat er, kommer aldrig släppa er nu, bara så ni vet det!

EN person till! (Vad jag tjatar!) Haha, bäst på jorden, underbara människa. Kan man vara mer äkta än du? Dumma frågor får dumma svar. Klart man inte kan! Haha.

Älskar er, mina underbara tjejer!


Gaah

Råkade radera inlägget innan! *Grrr*

Jag pluggade hos Tessan, vi åt godis och kollade på sevärdiga TV-program. Jag som aldrig kollar på tv! Sen kom hennes bror och hans flickvän. Vi fikade med dom och hennes päron, eftersom hennes pappa fylle år. Grattis! Sen kollade vi återigen på tv, grät en skvätt. Eller nej....vi grät floder. Vi satt båda två med tårarna rinnandes ner för våra kinder. Sminket borta någon? När pappa hämtade sa han " Gabbis du har inte så mycket smink på dig idag. Fint!", haha!

Nu är jag iaf hemma, ska nog lägga mig i sängen med telefon sällskap. Kolla på en film låter också lockande! Ska se "Manshoran", som Linda så fint kallar den.

God natt!

image81

Tessan framkallar mina tokiga sidor? (Innan gråtkalaset!)

Tisdagkul

Nu har jag varit ute i ca. en timme med Ebban, Emma, Ajax och Théo. Tur att jag träffade dom så att Ebba fick springa av sig, och jag fick prata av mig, haha. Hon är gó den där Emma (och skit snygg i håret!).

Snart ska jag sticka över till Tessan och plugga med henne. Hoppar nog på bussen om någon timme eller så och möter henne, eftersom hon är på karolinska och solar. Alltid så mycket mysigare att plugga med någon, dessutom går det bättre!

Senare kanske jag drar hem till "fittungen" eller så träffar jag Linda. Beror på om jag orkar åka någonstans eller inte. Vill träffa Cassandra innan helgen också, orkar inte vänta, haha!

Usch vad jag segar mig nu känner jag, orkar inte komma igång! Men jag väntar ju faktiskt på att mitt vatten ska börja koka, jag lagar ärtor(!). Haha. Jag vet inte varför jag börjat tycka om det helt plötsligt, men jag antar att det är bra? Nyttigt, min diet börjar ju nu. Eller nått.

ANNA! Jag klarar mig inte utan dig nu! Nu får du fan ta och flytta hit, och förgylla min vardag precis som du förgyller mina helger med din svarta tunga! <3



X säger: "Hon ska alltid vara störst, bäst och vackrast."

Jag säger: "Ja, störst är hon iaf!"

Jag vet att ni håller med mig!




Det är så här min sommar (med Anna) ska se ut!

image77


Gullrumpan Anna Öberg. Eller ska jag säga gullSTJÄRTEN? <3

God Måndag

Sitter och halft pluggar. Kul kul kul. Är inte så pigg idag. Har ett skavsår som värker så mycket att jag haltar, uuh.

Tessan ringde nyss för att fråga om jag vill med till hennes land. Mycket lockande, men jag har redan lovat bort mig. Hur jag ska göra får jag se, Tessans land är så sjukt mysigt! Kan vara skönt att komma bort också. Iiih.

Nu ska jag sätta mig på ballen och plugga igen. Adios

Bedtime

Kom precis hem, eller har varit ute med Ebban också, kvällsgången nu. Har varit hos Emma och träffat Alfons (hennes valp), sötare än sötast. Precis lika liten som Ebba var när vi fick henne.

Ska hoppa i säng typ nu, en kvälls cigg innan dock. Haha, idag när jag vart vid Råsunda och skulle ta tåget på Solna Station skrek en kille till mig att jag skulle sluta röka, "Du kan få cancer", jag är så cool och säger "Jag vet, det har jag redan". Fy fan vilken snorunge-kommentar.

Mina händer svider, kan det vara solbrända? Haha.

Dagens +: Sol sol sol sol sol sol sol (och Alfons).

Dagens - : En otrevlig liten rackare jag "råkade" stöta på. Men nu är det rövslickeri som gäller, moahaha.

God natt Puppies

Puh!

Jag klarar inte mer. Jag suger på att sola. Jag har iaf försökt nu, lite iaf. Har fått massa fräknar, det vet jag inte vad jag tycker om, haha. Nu kom René hit, vill inte ligga på ballen i bikini när dom också sitter där, jag är för blyg (även om ALLA grannar ser mig när jag ligger där, aja).

Emma kom hit och hämtade sitt smink hon glömde. Ska nog hem till henne och kolla på matchen. Sorry Anna, jag känner att plånboken inte tillåter mig att se den live. Lilla Larsson kan nog hålla dig sällkap, hö hö.

Hade superduper mysigt igår! Riktig tjejkväll, förutom att Dennis, Cassandras pojkvän, kom till oss en liten stund. Men det var ingenting som hindrade våra munnar från att gå i hundranittio.

Jag vill utomlands. NU! Pratade precis med Mamma om det, vi bestämde att det blir en familjetripp i år. Då jävlar ska jag banne mig festa med lillasyster, haha, och Mamma såklart.

Nu.....ska jag göra någonting annat, kanske äta upp min sallad som jag egentligen inte orkar. Man blir inte hungrig när det är varmt. Adjö.

image76

Bebisen tycker det är för varmt, helt slut.

Picknicken



1. Pappa....äter. Man ser vart jag fått min skönhet ifrån(?), haha.
2. Tessan, Bella, Pride, och Sara :)
3. Pride och Knas-Sara, haha
4. Mamman <3
5. Massa crazy people
6. Mamma och Ebban slocknade, gullisar.
7. Gollum! Hahahha. Sasha
8. Världens fulaste bild på mig heeeelt osminkad! Men är det sommar(vår), så är det!

Sol, underbara sol!

Idag är det sol igen! Trotts lite huvudvärk är jag soltaggad, funderar på att cyckla till slottsparken, annars chillar jag med Mamma och Ebban på ballen. Hmm?

Kanske ska med Anna på matchen idag, AIK-Malmö(?). "Jag är inte så insatt".

Haha, ska ta en snabbdusch nu, sen ut!

Pussy

PS. Vitamin A gör dig pigg och glad, så sitt fan inte hemma och dega, ut för tusan!



Klänning (nattlinne?). Skön soloutfit är det iaf!

Picknick

Japp, om ca. 30 min ska jag sätta mig i en taxi med vovven till Ulriksdals slottspark (jag vet, höjden av lathet, haha). Problemet är att jag är sjukligt bakis, och heeeeelt ofixad, ska hinna bli klar inom 30 min? Hej och hå!

Ikväll, eller efter picknicken ska jag och Linda äta middag hos min moster. Får bo där när dom är på landet. Vi ska snacka lite, kan behövas. Senare tror jag att jag träffar Anna och Cassandra. Kanske Becca också? Vi hade skit kul igår, synd bara att vi drog, men det var ju upp tidigt idag. Saknar dom där tjejerna, nu är det våran tid igen! Mihihi.

Skepp och hojj!


Sov dags!

Imorgon blir det att slita. Plugga, städa rummet, åka och fixa dricka tills kvällen, köpa present till Tessan, träffa Cassandra, träffa Anna sen hem till Tessan vid sextiden. Efter det ut och grilla, så som det ser ut nu iaf.

Så som sagt, nu ska jag lägga mig i sängen och prata i telefon så klart, lär inte bli långvarit dock, då mina ögon knappt vill hålla sig öppna.

God natt mina små kycklingar.

image63

Vadå ser jag trött ut? ^^ 

Socker och salt

image61

1. Att solen är här och värmer min kropp! Så kall som jag är jämt och ständigt, skönt att den gula skönheten tittar fram nu, efter alla dagar i mörker och kyla.

2. Klänningar. Ge mig, svarta, vita, blommiga, randiga, alla möjliga!

3. Jeansshorts.

4. Stora solglasögon (inga flugisar dock!) som döljer min osminkade nunna när jag är ute med vovven, haha!

5. Ballerina skorna på alla stöveltrötta fötter.

image62

1. Dåliga vanor åter igen. Känner att det kommer bli svårt att komma ur, har verkligen inte läget under kontroll :(

2. Har satt mig i en minst sagt knivig sitts, hur ska jag ta mig ur denna?

3. Att mitt rum är stökigt....eller äckligt.

4. Att tappa kontakten med vissa personer (läs: en viss person).

5. Att jag inte fyller 18 år idag, får vänta i en och en halv månad!



Hallå hej

Sitter i mitt ännu ostädade rum. Dumma mig. Men till mitt försvar är jag helt och hållet slutkörd efter att ha varit med lillasyster i stan och letat skor. Omöjligt uppdrag. Jag var tvungen att följa med henne, Mamma orkade inte göra det själv så hon mutade mig, jag nappade. Ångrar det nu. Hon gnällde över att hennes fötter var feta och att hon inte kunde ha några nätta skor. Jag fick skrattattack,  hon blev gråtfärdig. Tvingade till sist henne att ta en par silvriga skor med svarta detaljer, passade på att tjacka två par skor jag också! Köpte dessutom ett gulligt hårband, ett puder och två eyeliners till syrran (som jag kommer sno).



1. Helt OK-skor, varken bu eller bä antar jag. 2. Gräsliga skor, men ack så sköna, som mjukisbyxor för fötterna! 3. Puderluder.


image60


Den som har ca. 6500 kr över kan väl kila iväg och köpa den här åt mig? Tack på förhand.




Kissie!

http://kissie.blogg.se/

Hahaha, jag är nog en av hennes mest trogna läsare! Kanske det roligaste på ett par ben? Jag skrattar, jag skrattar och jag skrattar. Jag vet hur patetiskt det är att skratta åt andra, men hon är ju hur rolig som helst! Videobloggar i onykterttillstånd inne på toaletten på en fest. Shoppingbudget på 10 000 kr(okej, där är jag avis) och skriver om hur dålig hennes ex var i sängen. Gosh, du är så hatälskad så det är inte sant!

http://kenzas.se/


Okej, ge mig ditt liv, det är allt jag har att säga. Snygg, smart och ödmjuk. Se och lär people (läs kissie).

http://stinalee.se/

Sötaste bloggerskan ever! Älskar dialekten som hon gärna visar upp i sina "Stina-lee videoupdate". Tessan visade mig den här bloggen för ett tag sedan. Hon är ju för gooo.

http://www.blondinbella.se/

Hon funkar. Hade en period när jag ogillade henne, en annan när jag gillade henne. Nu är hon rätt trist. Hennes liv är för okaosigt, kör en Kissie, Bella!

http://simplygabriella.blogg.se/


image56

Undra hur känd min blogg kommer bli? Haha! Nej, jag är nöjd när mina vänner håller sig updaterade här.

PS. Den enda bloggen jag följer är Kissies, dom andra är bubblare som behöver bidra med lite mer kaos för att fånga mitt intresse.


GUD VILKET NÖRDIGT INNLÄGG!

Duktig flicka

Japp, det är jag! Uppe med tuppen (klockan 08.00). Gick ut med hundrackarn, som nu har slocknat på min säng, helt osminkad och i pyjamas. Hemma igen var det bara att tvätta ansiktet och sätta sig och plugga, och det har jag gjort, som en tok! Finns ingenting skönare än att känna att man har presterat någonting under dagen, då går allt så mycket lättare.

Ska åka till stan med lilla syster Sophia, Emo-Märta. Vi ska köpa emo-skor till henne, order av Mamma! Men som tack får jag också köpa mig någonting, tihi.

Nu, till dagens höjdpunkt!

image54


Ja må hon leva, ja må hon leva, jaaaa må hon leva ut i hundrade år, ja visst ska hon leva, ja visst ska hon leva, ja visst ska hon leva ut i hundrade åååååååååår! Ett fyrfaldig leve för UNDERBARASTE Tessan, hon leve, hipp hipp, HURRA HURRA HURRA HURRA!

Grattis älskling 18 år!

Frusna män söker kärlek

Tråkigt dag. Som fan. Men det är smällar man får ta antar jag. Har däremot badat Ebba, vilket känns skönt. Funderar på vad jag ska köpa till Tessan tills på fredag. Hon blir ju 18 år! Haha, kan fortfarande bli lite rörd när jag tänker på det. Jag vet inte varför. Men alla blir 18, och snart jag med. Vi är inte små flickor och pojkar längre. Snart är det ut i världen på riktigt, det skrämmer mig som fan. Jag klarar knappt av den här ansvarslösa världen. Panik! Tror jag ska köra på att bli en sådan där patetisk ungkarl som bor hos Mamma tills man blir 30-40. Mamma är ju alltid bäst anyway, right?

Saknar en viss person. Okej, det var inte sååå himla länge sen vi sågs. Men ändå! Älskar dig och det vet du, det har jag sagt ett antal ggr(läs jävligt många gånger).

Saknar dessutom Anna och hennes opolerade språkbruk, haha. Har sagt många gånger att hennes mun skulle behövas tvättas med tvål.

Sanna var nyss här. Mitt hjärtegull. Vi hade en mysstund på ballen. Nu sitter jag med Pappa och Ebban i soffan och kollar på "Frusna män söker kärlek". Så otroligt sött. Däremot är killarna så hemsk omanliga. Haha.



Sådär ska det se ut! Mumma.

God afton.

God morgon....eller nått

Sitter och funderar på när jag får tillbaka mina skattepengar. Det står att jag ska få dom i Juni, hoppas på början av månaden! Det jag funderar mest på är vad jag ska göra med pengarna. Förmodligen blir det att jag sparar dem för en utlandsresa, funderar på att dra med Emma faktiskt. Beror på. Sen blir jag ju 18 den 22a, då blir det ännu mer pengar som jag får tillgång till. Underbart! Shopping någon?

På fredag är det födelsedagsmiddag för Tessan, som fyller år på torsdag, snuttan blir stor, äldre än mig, uaah. Ska hoppa in i duschen nu.

Pussy

Måndagssjuk

Mår verkligen inte bra, har sovit i nästan 12 timmar. Ont i halsen, ont i magen, ont i heeela kroppen efter tältningen och fortfarande superrädd för att hitta mer fästingar! Usch! Ska lägga mig i soffan nu, men dricka te går inte, eftersom mjölkhelvetet är slut.

Tack och hej

Tillbaka till verkligheten!

Jag har.......TÄLTAT! Ord kan inte beskriva hur stolt jag är över att ha klarat det utan att grina! Jag, Anna och Emma åkte till hennes storebror och hans kompisar, vi solade, grillade och drack öl. Fy fan vad roligt det var, en upplevelse kan man ju säga! Vi blev inte riktigt informerade om läget, så jag hade med mig mobilladdare, ingen sovsäck och bodylotion, ehm, cityunge? Jag kan ju bara säga att tårarna inte var långt borta när jag insåg hur vi skulle spendera natten. Men med rätt sällskap och inställning blir ju allt bra, eller hur?


Jag ska iaf ALDRIG mer tälta, never ever......3 st fästingar hade jag på benen, fy fan vad jag grinade. Jävla helveteskryp!

TJA

Tordagstråk, men idag är det fredag!

Nej inte riktigt, men det blev inge party iaf. Hade verkligen ingen ork att flänga runt och fixa dricka. Hade iaf en mysig dag! Jag och Pappa tog en promenix till Järva och satte oss och fikade. Ebba hängde också på, men hon hade dö tråkigt eftersom hon var tvungen att vara stilla. När vi kom hem bestämde jag mig för att klippa henne lite, fy fan vad ful hon blev! Haha. Hon har alltid sett ut som en liten tjockis, men nu är hennes ben smala som pinnar *snyft*.Jag ska göda den lilla tussan nu. Sen drog jag iaf hem till Sanna, vi lagade middag och hade superdupermysigt. Vid 22.00 åkte jag till Ulriksdal, där Anna, Maria och Angelica hämtade mig på sina moppar. Alla var klädda ordentligt, utom jag som körde strumpbyxor(!). Vi åkte hem till Chrille och kollade på film ett tag. Sen körde Maria och Angelica mig och Anna hem till Anna, där åt vi paj och la oss och snackade skit halva natten.

Ikväll måste det hända någonting, har faktiskt ett antal alternativ, bara det att det största och bästa alternativet innebär utomhuskväll, vilket blir jobbigt när jag fryser som en idiot trotts att jag pälsar på mig som tusan.

Imorgon ska jag, Emma och Anna kanske åka tll Emmas storebrors kompis landställe, utanför Värmdö. Gratis dricka och garanterat röj, varför skulle jag tacka nej?

Puss

Dagen efter

Ja, det är slitet, som tusan! Hade det supermysigt hos Tessan igår. Vi åt middag med hennes mamma och pappa, supergott! Efter det pälsade vi på oss och drog ut i regnet(!) för att möta några från Bergshamra. Dom var lite sena så vi körde på stort och satte oss på skolgården och drack lite. Haha. Sen mötte vi Pontus, Emma och senare några till. Vi gick ner till brasan i Ulriksdal. Sen skulle jag gå och hälsa på packet som var på Kaninholmen, så jag knallade dit själv. Kännde mig måttligt nykter när jag kom dit eftersom alla redan var fulla som kastruller. Efter ett tag kom Tessan och gänget, dom blev inte långvariga eftersom vissa är omogna idioter. Dom stack vidare. Skulle egentligen ha kommit efter med det blidde inte så. Var kvar på Kaninholmen ett tag. Linda och några åkte till Sollentuna för att festa vidare. Jag gick däremot hem. Tror att jag somnade mitt i samtalen och pratade lite halvt i sömnen, haha.

När jag vaknade imorse var jag så hemskt bakis, men efter några extra timmars sömn mår jag relativt bra igen! Är det fest idag eller? JAPP! Ska nog hem till Chrille och chilla lite, får se vilka som kommer dit, kan bli mysigt.



1. Om man ändå är så patetisk och sätter sig och dricker på en skolgård, kan man lika gärna köra på stort!
2. Haha, vaa?
3. Den fina brasan :)
4. Söta Emma och Sötsöta Tessan
5. Danne, jag och min äääälskling Anton
6. Två snyggingar, ja, jag njöt :D haha

RSS 2.0