Valborg

Överskattat någon? Herre. Okej, det är en jättebra anledning att festa till det. Men att stå ute framför en brasa? Vart finner man det roliga? Ja, jag brukar alltid säga att "det blir vad man gör det till", och jag kommer förmodligen ha roligt ikväll, men jag kan inte påstå att jag är sådär supersugen på att stå ute och frysa rumpan av mig.

Har iaf varit och handlat cider tills ikväll. Ska snart göra mig i ordning och åka hem till Klevstad och äta en mysig middag. Vad som händer sen får vi se. Har ju lovat gänget att vara med dom ikväll, men känner mig osäker av förklarliga skäl. Får se om jag kanske tittar förbi senare, men det enda som är säkert är som sagt middagen.

Nu springer min lillasyster och hennes Emo-Kompisar(jätte söta btw.) och fnissar åt en kondom dom hittade i min väska. Den var uppenbarligen rosa och smakar (enligt Astrid) jordgubb! Haha, dårhus?

I'm out!

Bada<3

Puh. Kom nyss ur badet. Finns det någon bättre terapi?

Enda störande momentet var att min syster kom in och skulle börja fixa med hårfärg, då var det snabbt upp ur badet som gällde (nej vi är inte blyga för varandra, haha). Var dessutom tvungen att hjälpa henne att färga håret. Jag kan faktiskt vara snäll ibland! Dock ogillar jag att hon färgar håret kolsvart, hennes riktiga hårfärg är så jävla snygg! Hade lika fint hår som henne förut, inte samma färg däremot, men jag har färgat sönder det. Dumma mig.

Ska ringa Linda nu, sen sussa. Natti natt.

Tisdagskul

Vaknde halv nio(!) imorse! Konstigt att jag är trött nu? Körde iväg mitt nattliga besök för att göra plats för lilla Emma som kom halv elva. Vi åt lunch och chillade. Sen kom min moster som bakade kakor. Jag och Emma fick de misslyckade delarna, åt upp det och fick någon slags sockerchock. Vi bestämde oss för att töja ut Emmas öra, valde att börja med en navelpiercing. Jag fick stå och trycka i den i hålet meddans jag grät av skratt, Emma gjorde detsamma. Vi lyckades, men Emma fick stå ut med ett illrött öra dessvärre.

Efter det åkte jag till Mami. Vi gick runt och tittade i affärer. Blev dock inte så mycket shopping eftersom vi var stressade. Köpte ett par solglasögon och en bodylotion. Vi åkte hem, på bussen träffade vi Anton, mitt hjäääärta, som min Mamma meddelar är en av få männsikor som passar bra ihop med våran tokiga familj, haha. Vi pratade lite om saker hit och dit. Jag saknar honom så sjukt mycket! Inte för att han är försvunnen utan att vi glidit en aning.

Nu kom jag nyss in, har varit ute och grillat med en massa. Supermysigt!

Plus: Ebba har lärt sig "ligg", haha.
Plus 2(jag fuskar): Jag träffade Anton!

Minus: Jag är kluven inför imorgon.
Minus 2(fuskar igen): Jag känner mig lite smått förvirrad över hur jag känner.

Ska sätta på mig myskläder och hoppa i säng strax. Är sjukt trött redan! Dessutom har jag telefonsällskap som väntar.

Sweet dreams mother fuckers!

Kärlek!

Du gör mig lycklig! Kan omöjligt älska dig mer än vad jag redan gör. Vad som än händer kommer du vara den som jag aldrig kommer svika eller sluta älska. Flera år, och du är fortfarande den som jag alltid kommer att lita på till hundra procent. Du är en av yttert få som har min ovillkorliga kärlek.

Jag älskar dig!

Skärpning

Faktiskt. Det är otroligt korkat och respektlöst att skriva vissa saker i en blogg. Visst. Det ska fungera som en dagbok osv. osv. Men ibland får man faktiskt ta hänsyn till andra männsikor. Att skriva någonting om någon annan person kanske inte alltid är passande, inte heller att skriva någonting som kan göra  någon ledsen.

Jag kanske inte alltid har följt den regeln. Tror däremot att jag aldrig gjort någon ledsen? Ja, jag syftar på någonting speciellt som jag väljer att inte delge. Egentligen är det någonting som jag verkligen inte har med att göra för fem öre, men det stör mig iaf.

Eftersom det inte är en enda person som vet vad jag syftar på så trampar jag inte på någons/någras tår.

Tack för mig, hej.

Måndagsbarn

På bra humör, konstigt nog. Känner mig sjuk dock. Anyway! Jag är glad, av någon anledning. Kanske kan det vara för att allt och alla har problem, vilket får mig att bara släppa allt som är jobbigt och tänka positivt? Helgen innebar väl en smula kaos, men ingenting som jag tänker deppa över, haha. Igår var jag och åt Wook med Linda, supermysigt, våran traditionella söndagssyssla.

På onsdag är det valborg. Då är det ute och mysa som gäller, med alla "gamla" kompisar. Alla kommer vara samlade. Alla (okej, en viss person) talar om hur full man ska vara på valborg, vodka ska inhandlas osv.....visst, valborg är väl mer eller mindre fjortisarnas nationaldag, men vi skippar vodkan och minnesluckorna va?

Måste bara säga att en anledning till att mitt humör är såhär bra är för att Ebba kröp och la sig under täcket imorse och snusade tills jag väckte henne, mitt lyckopiller!


Viper.....igen


Jaaa, en fjantlista :D

9 Favoriter:
Dialekt: Skånska är roligast att härma :)
Mat: Sushi, lätt! (Förutom laxbitarna, HUÄ!)
Låt: Rock away - Lazee
Film: The notebook
Tecknade figur: Homer Simpson
Veckodag: Hurra det är freeedag!
Komiker: Björn Gustavsson och Magnus Betnér
Glassmak: Päronsplit
Artist: Ingen speciell

8 för tillfället:
Humör: Superglad! Lite arg på att Ebba är lite tjurig idag också.
Tanke: Hur kommer kvällen att sluta? Spååra
Kläder: Militärgröna byxor + vittröja
Känsla: Fredagskänsla
Tid: 13.40
Bästa sak: Många, men eftersom jag är på partyhumör blir det festa.
Sämsta sak: Att vara uttråkad
Irritationsobjekt: Att det är 2 månader kvar tills jag fyller 18 år, och kan visa mitt egna leg (A)

7 första (absolut första):
Husdjur: Ebban
Puss till tjej: Puss till tjej? Mamma?
Piercing: Öronen, sen naveln
Förälskelse: I hade no idea
Cd-skiva: Ehm? Spice Girls kanske :D
Bil: Ännu för ung för det :(
Ord: Hah, gissar på Mamma

6 senaste:
Telefonsamtal: Linda
Mat: Knäckemacka, igår
Dryck: Multivitamin
Biltur: Shit, säkert när jag åkt och handlat med Pappsen
Spelade låten: Drive me crazy(remix) - Mr. Easy ft. Kevin Lyttle
Köpta klädesplagg: En grön klänning

5 har du någonsin:

Brutit mot lagen: Förutom att ha plankat? Aldrig
Blivit arresterad: Never
Badat naken: Halvt :D
Varit me på TV: Big Brother publik! Haha
Varit med i tidningen: Icke

4 nej tack:
Skolämne: Kemi
Mat: Potatis
Dryck: Svart kaffe och vodka *spyr*
Djur: Kossor är skräckinjagande, hästar lite också.

3 personer:
Du kan berätta allt för: Mamma, Sanna och Linda
Du inte gillar: Nej sånt säger man inte här....ogillar inte någon speciellt mycket just nu anyway.

2 val:
Coca Cola eller Fanta: Coca Cola Light
Hund eller katt: Min hund

1 önskan:

Att jag hade obegränsat med pengar

God fredagsmorgon!

Eller okej, jag har varit vaken ett tag men strosar fortfarande runt i pyjamas! Hur mycket har jag hunnit med att göra idag? Hmm, inte mycket. Busat med Ebba är väl det enda? Haha.

Som sagt är det fredag, och det är sjukt fint väder idag igen! Hur lycklig blir man inte? Ska göra som jag gjorde igår, sätta mig på balkongen och plugga i solen så jag får lite färg. Ikväll blir det nog grillkväll i Ulriksdal, som alltid när solen börjar titta fram. Men tillräckligt varmt för att skippa vinterjackan vid kvällstid är det nog inte.

I eftermiddag ska jag åka med Linda till Solna Centrum, fixa lite saker tills ikväll och sen kanske man hittar någonting gulligt. Det är ju lönefredag. Men jag ligger nog inte så bra till hos Mamma just nu, eftersom min mobilräkning var på 2000 kr. Fy på mig!

Nu ska jag komma igång så jag hinner färdigt med det som ska vara klart tills idag. Bye bitches


Tisdag, och sol!

Har varit ute med Ebban, Linda och Bronx nu i ett par timmar. Vi satt på golfängen och snackade skit meddans hundarna körde skiten ur varandra. Ska sätta mig och plugga några timmar nu, sen ska jag kanske åka till Sollentuna och grilla. Men jag får se hur det blir med det. Man vill ju verkligen ta vara på det här underbara vädret.

Ps. Tror att jag trampat på någons tå.....förlåt? Hahahaha.

Måndag igen

Jo, humöret är ju inte riktigt på topp när man känner sig sliten efter helgen och vet att det är en hel skolvecka tills helgen tittar fram igen. Dessutom känner jag mig lite småsjuk. Har ett antal saker som gnager på humöret just nu, är som en tickande bomb.

Idag träffade jag Amanda en stund, vi pratade om allt. Kändes otroligt skönt faktiskt. Synd bara att hon inte kunde stanna längre, men hon skulle till Robert och jag hade plugg att utföra. Sen var jag på valpkurs med Ebba. Fick det bekräftat att hon var en jävligt envis liten rackare (ingenting negativt, bara att hon har en stark vilja). Efter det drog jag hem, dumpade Ebba och åkte till Sanna. Fick se hennes nya lägenhet, den var väldigt mycket större än den förra, och väldigt fräsch! Kom nyss  hem. Ska väl hoppa i säng strax.

Ps. Min mamma är lite störd, hon gav mig 250 kr i belöning för att jag gick själv med Ebba på valpkursen? Haha, ville inte ens ta emot det......men det gjorde jag tillslut, ihi.

Dröm sött, vakna blött.

Down down down

Blä. Har haft en bra helg, verkligen! Men ändå så känns det som att allt skiter sig hela tiden. Har så mycket saker att reda ut och ta tag i att jag inte vet vart jag ska börja, och väljer därför att inte göra någonting alls. JOBBIGT! Vissa saker vet jag hur jag ska gå till väga för att lösa. Andra saker är saker som inte riktigt har någon konkret lösning, som jag måste ta tag i "i min själv". Fuck off and die.

Nu ska jag gå och gråta och kolla på film hos min Linda <3

image35

Btw!

Snart är det valborg. Fina planer! Den enda dagen på året man har tillåtelse att dricka importvodka och vingla runt som en 15 årig färsking igen! Ute ska man vara, så är det bara, har alltid varit och kommer alltid att vara. Slutar det med att Emmsan krälar igen? Det återstår att se.

Söndags slitet

Ja, som vanligt med andra ord? Usch. Men jag är ändå på bra humör. Var helt skitzo igår, hade lovat bort mig till för många olika människor. Vaknade hos Anna vid niotiden, vi gick upp och åt frukost och pratade lite skit, sen åkte jag och Linda hem....eller vi GICK från Edsviken till Helenelund, morgonpromenix! När jag kom hem gosade jag med Ebba, duschade och åkte till ett café på Rådmansgatan med Sara. Vi satt på uteserveringen och löste lite saker, supermysigt. Efter det åkte jag till Årsta Berg, till Sanna, var där i ca. 4 timmar. Vi hade det också super mysigt.

När jag var hos Sanna hade jag ingen aning om vad jag skulle göra, tänkte faktiskt strunta i allt och bara stanna kvar. Men sen fick jag spring i benen och drog in till Fridhemsplan. Ja man kan ju gissa vart vi skulle? Träffade Emma, Linda, Oskar och Rikard. Där inne träffade vi Larsson, Fia, Kim, Bella, Sebbe, Sanne, Danne, Chrille och en massa till som jag inte riktigt kan namnen på (a). Hade verkligen jätteroligt igår. Jag, Sanne, Sebbe, Chrille och Danne dansade och sjöng hela kvällen (okej, det var bara jag och Sanne som kunde texten till ALLA låtar, hah). Vart rätt så berusad, haha, men ingen dräggfylla alls. Fast på bussen därifrån var jag måttligt sliten.

Nu sitter jag i myskläder och planerar dagen. På schemat är det mys, mys och åter mys som gäller....tyvär en liten pluggstund också.



Tänkte gå och vara en mysig dotter hos Mamma strax, och ge Ebba ett bad. Ska nog åka och kolla på Sannas nya lägenhet ikväll tror jag.

Over and out.

Hurra, det är fredag!

Veckans bästa dag! Finner ingen koncentration i pluggeriet överhuvudtaget! Blir tokig. Känner att det kanske är bäst att lägga böckerna åt sidan och låta det vänta?

Linda ligger i mitt badkar och i köket står min moster och bakar äppelpaj till oss. Gullan! Ebban ligger och sover. Helt slut efter att vi var ute med Linda, Malin och hennes söta vovvisar. Lekte som en tok, helt lycklig.

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, är sjukt otaggad på krogen, men kanske drar med Putte till en kompis till honom. Beror nog på om resten av tjejerna vill/får följa med, kan nog tänka mig att det inte uppskattas att dra med hela packet. Men det får väl bli som det blir. Är iaf sjukt festhypad, "everybody's working for the weekend".

Sitter fortfarande i mjukisbyxor och pyjamas tröja, utan BH(!). Stackars Linda, haha. Ska börja göra mig i ordning kanske? Borde iaf sätta på mig vettiga kläder, åtminstonde välja kläder? Äsch, fy fan vad orkar inte. Tror jag lodar runt ett tag till!

image25

Tack för mig

Tråkigt värre

Tänk så roligt man kan ha det med en webcam! Haha, sitta och göra sina fulaste miner!

Usch, ibland skäms jag över mig själv.


Onsdag ffs

God dag mina trogna läsare (okej, den enda trogna är väl Robert? Haha). Vaknade för sent känner jag. Måste verkligen plugga ordentligt idag! Har busat med Ebban, hoppas hon slocknar snart. Linda kommer nog hit, vi ska plugga 8-)

Fick en webcam för mina betygsdialoger igår. Haha, det var ett tag sen man hade. Känns som att den inte kommer att användas så mycket, förutom när det är lärarsnack.

Jag är nykär också....hihi, i Sanna <3

tokigt

Får man ha killkompisar eller inte? Det verkar vara den stora frågan eftersom när man väl ha en (eller många) så ifrågasätts det. Vad ska jag göra? Jag har redan gjort det klart och tydligt att det bara är vänskap, ska det ändå uppstå sura miner? Kanske det inte är värt det? Men vänskap är väl det som ska vara värt mer än någonting annat? Jag blir tokig, verkligen. Jag älskar mina kompisar, killar som tjejer, att få "skit" för att man är med en vän är fel enligt mig, även om det i just mitt fall kanske är lite annorlunda. Jag kanske är för naiv, som tänker att så länge jag inte "gör någonting", gör jag heller inte heller någonting fel. Jag kanske har för lite förståelse för andras känslor, eftersom jag själv aldrig visar känslor eller tillåter mig själv att känna för mycket för någon. Den stora grejen är egentligen att det inte borde spela någon roll, jag borde få göra vad jag vill med vem jag vill. Vad är det som hindrar mig? Det är Du, och varför vet jag inte.

Tisdagsmys

Hallå. Har nyss klippt min lilla hårboll. Inte populärt, men åh så söt hon är när hon springer runt här nu.

Idag är det pluggeri och sen kanske film hos fjanten, hiho.

Igår var det kärleks uppläxning av Pappa.....igen(!), och sen lite av en onykter Linda också, haha, snuttan då, jag vet att hon bara vill mitt bästa. Haha. Well well, kärlek är inte min grej, kärleken kan vänta (helst tills jag blir runt 40). Nu menar jag inte att jag ska leva ut celibat, utan att jag inte tänker kära ner mig i någon, och det finns ju bara bra saker med det, right? Har ju klarat mig hittills :)

Längtar efter alla tjejer, har inte träffat någon på hela helgen? Skummt! Eller jag träffade Sanna i lördags och igår, men resten av flickorna har jag hållt mig undan ifrån (ofrivilligt såklart). Men som sagt, i helgen är det girl power, och då menar jag det!

Just det. Tack Emma, för att du fixar ihop mig med en psykokille? Väldigt uppskattat. Nej, fy, jag kan jag ragga själv faktiskt! Jag blir lite förolämpad. Gillar inte direkt att få samtal och sms från någon jag inte känner eller har träffat. Läskigt värre.

Nu ska jag prata klart med den här tönten sen hoppa in i duschen. Ciao

Måndag

Helglängtan som vanligt, planerar dock annat inför denna helg. Brukar se fram emot att "hänga" med grabbarna. Men lördagen blev en sådan flopp att jag tror jag skippar alla som har någonting som dinglar mellan benen. Denna helg är det girlpower för min del, speciellt Cassandra som är den tjejen som har mest girlpower av alla, mitt svarta lilla guld. Så ska det hånglas får det blir vänskapligt! Haha, nej, jag tror jag klarar mig(?).

Har varit med en tönt idag, vi hade krig, jag vann! Sen åkte jag till Sanna, vi hängde nere i tatueringsstudion, flirtade med några killar i en bil som blev så nervösa att dom backade in i en sten, haha! Sen stack vi till ICA, där vi handlade godis för hela 13,90 sek. På stationen i Årsta Berg träffade jag en trevlig(trevlig=sjukt jävla apläskig) prick som hade en massa åsikter om barnuppfostran, hon berättade också om sina planer att köra över en unge med hennes kundvagn. När tåget kom flydde jag fältet, men inte så pass fort att hon hade hunnit kasta mig Framför tåget, det kanske var det hon hade i kikarn?

Har precis varit ute med Ebban. Nu ligger hon på min säng och längtar efter mig tokmycket (bestämmer jag att hon gör!) så jag ska nog lägga mig med henne och titta på tv. Myshunden (som charmade byxorna av L, synd att han inte gjorde detsamma, haha!).

image24

*Huäää*

Jag mår illa jag mår illa jag mår illa! Bläää. Ska bara ligga i sängen och inte göra någonting. Hatar sånna här söndagar. Har varit pigg hela dagen, och nu slår bakisheten till. Har fått se "så vackra" bilder från igår. Regel Nr1: Undvik kameror, till varje pris, när du är alkoholpåverkad. Varför lär man sig aldrig? Däremot var vissa bilder ickefrivilliga, då jag ligger och sover eller liknande på nattbussen hem. Tack killar, verkligen, tack!

Over and out.

Nästan fredag....

Det är bara gå och lägga sig och vipps är det min favorit dag! Men....jag måste vara hemma imorgon *snyft*. Mamma och Pappa ska ut och partaja och syrran ska sova hos en kompis, vilket betyder att jag måste vara hemma med lilla Ebba. Usch vad tråkigt, får väl ha en myskväll med henne, haha. Kommer sluta med att jag blir en sån där tokig tant som för konversationer med sin hund? Åh nej, så får det inte sluta.

Idag har jag pluggat hela dagen. Efter det åkte jag och träffade lillasyster och köpte en AIK-tröja till henne. Sen träffade jag på Larsson som gav mig komplimang efter komplimang (ironi) och köpte cigg åt mig. Efter det drog jag till centrum och köpte lite smink till Mamma och ett linne/klänning, tyckte jag förtjänade det, det tyckte antagligen Mamma också. När jag kom hem städade jag rummet så fint så.

Just det! Igår fick jag värsta lektionen i kärlek av mina päron, och främst av Pappa! Haha. Jag tror faktiskt att jag aldrig har skrattat så mycket i hela mitt liv. Jag satt och grät av skratt meddans dom försökte vara seriösa och upplysa mig om att jag faktiskt inte ska hålla på och leka med killars känslor och att jag faktiskt "inte kan veta om jag är kär eller inte". Det är väl klart som fan att man vet om man är kär eller inte?! Aja, hela grejen var rätt komisk iaf.

Nu ska jag sätta mig mellan Mamma och Pappa och äta popcorn. Looove

image23

Min älskade afrohund <3

Onsdag...

Mobil, ur fuktion igen, gud vill inte att jag ska vara kontaktbar? ÖSCH!

Idag har jag pluggat med Linda i ca. en och en halv timme, och sedan varit barnvakt, händelserik dag? Inte direkt.

Jag har tänk på hur mycket jag älskar bloggar! Fy fan vad det är roligt att se hur folk formulerar de mest ointressanta, (och intressanta såklart), händelserna i sina liv. Allt från att man kan tjuvkika in på folk man känner och höra hur historierna återberättas till att läsa helt okända människors bloggar, och höra om andras liv. Låter kanske som att ens eget liv är rätt händelselöst (vilket kanske inte är helt osant), men det är kul, precis som det är att läsa om kändisar.

Kom precis in med Ebban, har varit ute i det "härliga regnet". Mamma städar som en tok, och Pappa kom precis hem med saft till mig. Så nu ska jag göra mig ett glas saft och sätta mig och skriva om "Kastsystemet i det hinduiska Indien".

God afton!


Så sant som det är sagt...

"Det ligger i killars natur att vara töntar, mesar och fega."


Haha. Kan det ha någon som helst tillhörighet med inlägget under? Mycket möjligt!

Midnatt råder....

Nej men fy fan vad jag är pigg, tänker på för mycket, sängen lockar inte som den brukar. Vill egentligen ut och röka...men har två cigg kvar, hur ska jag då klara mig imorgon? Fuck.

Nu har jag tänkt på det här med kärlek. Är det någonting fel på mig, eller kan man faktiskt låta bli att bli kär? Jag kan ju det! Vad är kärlek ens? Visst, man älskar sin familj och sina vänner, men vem säger att just kärlek till en kille ens existerar? Eftersom jag mer eller mindre lyckats hålla mig borta från att blir just KÄR (visst har jag varit mycket nära...) så kan kärlek inte vara en så "stark kraft" som man hör hit och dit. Det värsta är att det både är negativt och positivt att jag vägrar blir kär.

+ Att jag inte blir besviken på någon, eftersom jag aldrig byggt upp några förväntningar.
+ Jag slipper bry mig så pass mycket om någon att jag får dåligt samvete om jag skulle vara taskigt på något sätt.

- Såklart att jag missar själva KÄRLEKEN (som det nu ska kallas)
- Jag litar aldrig på någon tillräckligt mycket för att känna mig bekväm.
- Att jag inte kan "älska" (uuuh vad starkt ord) någon som egentligen förtjänar att bli det.

Alltså.....! Det har mer nackdelar än fördelar, betyder det att jag ska släppa på hämningarna och låta mig bli kär?


Hell no! Är inte redo för det än. Får gå kärlekslös ett tag till...har ju klarat det ett tag så det lär inte vara några problem.


PS. För att slippa missuppfattingar: Jag har tyckt om killar, mycket, men kär har det aldrig varit värt att kallas. Men det finns ett par, som jag lätt skulle kunnat kärat ner mig i totalt om inte mina spärrar varit aktiva. Någonting jag ångrar idag, men jag lever vidare....som vanligt.

Adios

Hallå hej

Uuuuurtrist jävla piss väder, orkar inte ens leva. Har ingenting roligt att berätta....vad jag kan komma på nu eftersom jag är på så dåligt humör.

Eller JO! Jag fick brev från skatteverket idag, 6000 kr tillbaka i skatt kommer jag att få! Lycka. Får pengarna någon gång innan midsommar. Då är det shopping, eller om jag ska spara pengarna till en ny operation, det får jag se...'

Tillbaka till pluggeriet. Puss


Måndag, helglängtan

Även om den här helgen hade olyckliga slut så var det ändå väldigt roligt! Idag är jag så sjukt trött! Har bara pluggat och varit med Linda i ca. 30 min, sen sa kroppen och huvudet ifrån. La mig i badet i en och en halv timme och bara låg och njöt av värmen. Var så himla kall innan.

Nu har jag nyss varit ute med Ebban. Hon vill inte göra någonting rätt idag har jag märkt, trottsig så in helskotta. Ska försöka få henne att sova strax, men hon lär ju inte vilja göra det heller! ..... elller jo nu la hon sig så fint på MIN sida av sängen, haha.

Imorgon är det plugg och plugg, sen ska jag åka iväg på middag hos en kompis i bromma, kan bli skojj.

Natti natt.

Lördag, utgång

Inte tänkt så alls....men så blidde det. Var pigg och glad, (Emma-bakfylla, när man är allmänt jobbig och sprallig tills man deckar av ren utmattning), fram mot eftermiddagen mådde jag så ruttet. Mådde illa, hade ont i magen, slitet med andra ord. Men efter pepptalks så var man på benen igen. Skulle egentligen bara ut en snabbis och gratta Fia som fyllde år, men  det blev att man var kvar ett tag........typ tills det stängde.  Hade iaf roligt som tusan där inne, men när vi kom ut blev det tjaffs. Dom där idioterna jag känner men ändå tycker om på något jävla vänster börjar bråka med några killar, som ringer polisen. Ja så där stod vi meddans pöjkarna satt på golvet i tunnelbanan och prata med poliser/ordningsvakter. Anna vägrade knipa sin lilla trut. Haha, kul i efterhand men just då hade jag velat ha en munkavel att sätta på den söta lilla flickan. Kom hem runt sextiden, slockande mer eller mindre direkt.



Vaknade idag men känslan att jag fortfarande var onykter. Det är inte mysigt. Åkte till Sanna med kladdigt smink och risigt hår.....blev dusch direkt när jag kom till fram. Vi tittade på tv och åt middag. När jag skulle hem var det en "olycka" som skett i Ulriksdal (visade sig sedan att det var någon som blivit överkörd av ett tåg när han skulle gena över spåret), så jag var tvungen att gå av i Karlberg och vänta på bussarna i regnet....dom kom aldrig. Träffade Oskar och några, vi ringde min pappa som lydigt kom och hämtade oss. Gulle gubben, haha.

Nu ska jag ut och röka sedan lägga mig i min underbara säng som väntat på mig hela helgen. Pöss

Gårdagen, utgång.

Trevlig kväll. Lagom onykter. Mysigt med kompisarna. Liiite  väl sen hemgång dock.



Nu ska jag och Linda snart hem till mig, sen ska vi dra och äta sushi.....wihooo!

Pussy

Hurra, det är fredag!

Party party, krogen eller repris på höstlovet hos Ponuts? Well well, har alternativ iaf! Jag och Linda sitter och pluggar just nu meddans snälla lilla Tess plattar Lindas hår. Snart ska jag börja klä på mig och dra mig till Sanna, kanske blir lite bodypaint? Jag är rädd!

Detta ointressanta inlägg är resultat av att jag behövde en paus från Religonkunskapen.

Pussy

Back to the dark

Magkatarren tillbaka, tack tack! Usch, vad jag än äter så svider det i hela magen och vill inte stanna kvar. Usch. Inte bra just nu. Tvången blir värre och magen säger ifrån, orkar inte med samma skit igen! Pinsamt är det också, skulle välja tandborste på Ica, det slutade med att tårarna nästan sprutade för att jag fick panik. Ta ett glas vatten hos någon är ju nästan omöjligt, får skölja ur det hundra gånger. Bläää, hjälp mig någon!

Nu ska jag prata klart med prinsen. Buppie, bästa killkompisen ever!

Torsdag

Dagen började strax efter klockan fem, ja precis, uppe med tuppen är ju min grej? Åkte iväg till gärdet vid sextiden, jobbade till klockan tolv. Egentligen var det bara provjobb idag men det blev anställning, yää!

Nu är jag helt slut, ska snart hoppa in i duschen, känner mig megaäcklig eftersom jag inte hann duscha imorse. Sen ska jag nog sticka hem till Linda och plugga, OM jag kan slita mig från Ebban som blev tokglad när jag kom hem.

Mamma har städat mitt rum! Det hade uppenbarligen tagit fem timmar för henne att få i ordning på allt. Jag är henne evigt tacksam, hade fetångest för hur det såg ut här.

Ikväll blir det fotboll på skolgården med gangsterbarnen, (alla vi som hängde ute hela dagarna för några år sedan). Sitter och lyssnar på någon dancehall-remix, haha, fy fan vad det känns som gamla tider!

Nej nu SKA jag hoppa in i duschen! Pussy puss

Klantigt värre!

Jag fick med mig Tessan till barnvakteriet idag, skönt med lite sällskap. Vi var ute i parken i kanske 20 min, sen ville Linnea ha glass och kissa, så vi fick springa hemmåt. På vägen hem skulle jag springa in i en liten "stugkiosk" och köpa piggelin, när jag ska in genom öppningen säger det stop...*PANG*...rakt i skallen, dörren var anpassad efter dvärgar och jag gick och dagdrömde, fucking shit vad ont jag har och yr är jag också, tre timmar efter.

Kommer hem till ett psykfall till vovve (och mamma ska vi inte tala om), sätter mig och tjurar för att min bula i skallen bara växer och växer....fy fan vad bitter jag blir på mig själv, hur klantig får man bli?

Nu funderar jag på om jag ska träffa alla gangstahs på skolgården eller om jag ska fortsätta med att sitta inne och tycka synd om mig själv? Lutar åt skolgården eftersom jag måste ragga upp någon som är fylda 18 för att köpa cancerpinnar. Borde sluta med skiten, men inte idag, jag har hjärnskaking (A).

Nu ska jag sätta mig på ballen och dricka té och ringa någon som kan tycka synd om mig.

C ya.

Onsdag

Fint väder idag igen! Tack! Hoppas det håller sig nu, jag älskar det här.

Vaknar klockan 07.00(!) av att ett Pucko ringer och väcker mig *snyft*. Som tur är somnar jag om och sover till klockan tio. Då hettsar Ebba ut mig osminkad och i pyjamas. Det värsta med att gå ut på morgonen är att det är en miljard heta byggjobbare precis där jag bor, det är bara på med solbrillorna och luvan. Gangstah!

Nu ska jag ta en snabbdusch, fixa mig och sedan sätta mig och plugga ett par timmar, sen bär det av till kidsen i Djursholm.

What to ware today? Känner inte för att ta på mig barnvaktsvänliga-kläder, tror det blir min nya lila klänning.




Soooo loooong mother fuckers.

Tisdag.

Jävla bloggstrul. Aja...


Idag så har jag kommit igång riktigt bra med pluggeriet! Har gjort första testet, alla rätt, wiho! Efter det pluggade jag några timmar till hos Olli.Vid sjutiden så stack jag Linda, Emma och Anna till pizzerian och åt. Efter det kom Emmas viper-ragg med några kompisar. Dom satt och drack öl, meddans vi som inte hade åldern inne satt och tittade på.

Igår shoppade jag med Linda. Två nya klänningar och en kjol. Tighta kläder är någonting min garderob aldrig förr har innehållit, men jag tänkte att jag ger det ett försök, eller tre rättare sagt!

Blä vad jag tappat "skrivglöden", måste ändå hoppa i säng nu, Ebba biter sönder mina kuddar snart.

Natti (L)


RSS 2.0