...

I'm just not that in to you

Uttråkad

Vet inte om det kanske blir grill ikväll, men jag har ingen ork att fixa mig och dra ut. Jag vill bara sitta inne och glo på tv, men jag vet att efter någon timme kommer jag gråta av att det spritter i benen :( Så borde jag kanske hoppa in i duschen, sätta på mig myskläder(för mysig tänker jag banne mig vara!) och sen gå ut och mysa med tjejerna, och kanske killarna.

Hmmm.......


Första doppet

Måste bara säga att jag kan stoltsera med att faktiskt ha tagit årets första dopp, nattbad tillochmed. Lördag på Saxo, 20 minuter på något hak i Häggvik slutade sedan med att jag, Emma, Tessan, Felix och Sebbe gjorde "inbrott" på Sveden badet och tjyvbadade i poolen. Det var rätt varmt, men att gå upp var inte lika roligt, då slog kylan till. Stolt är jag iaf, väldigt stolt, med tanke på att jag i vanliga fall är en riktig badkruka.

Coolt!

Sletet

Jag undrar hur min kropp mår....om man skulle göra en grundlig undersökning. Aja, när jag kommer hem från Danmark börjar ändå jobbet direkt, så då blir det hemmakvällar så det räcker och blir över. Fast det blir en hemmakväll ikväll med, Emma sover här så vi ska köpa godis och kolla på film. Anna var också på, Linda också antar jag :)

Fick precis sms av Robban, han ska tatuera sig på onsdag, så jag ska hänga på. Haha, vart kom det ifrån lixom? Tänkte kanske be Anna följa med. Ska nog boka tid för ifyllning av min när jag ändå är där.

På torsdag åker jag och freaky-moster till Köpenhamn tillsammans! Fan vad roligt det ska bli. Hon lovade dock Ante och Putte lite för mycket när de var här i fredags. Nej, ni får inget maja-te, det ska jag se till.

Ska ut på ballen nu. Puss pussy´s


To day is the day

God morgon. Eller, jag har varit vaken sedan klockan 08.00, ihi, helt otroligt! Har ätit frukost, varit ute med hunden. Hjälp mamma lite. Fast det är mest Mamma som har hjälp mig....typ bäddat min säng osv. Nu trippar Ebban runt i mitt rum och hittar på satyg. Gullrumpan som är rädd för speglar(hon blir skräckslagen om man visar henne i spegeln).

Nu ska jag ladda ner musik. Mammas idé. Men hur ska jag kunna hitta musik som passar folk mellan 17-50+? Omöjlig uppgift? Skulle tro det va. Står still, har ingen aning om vad jag ska ladda ner. Äsch. De som kommer få väl ta vad som spelas, klaga inte.

Efter nedladdningen ska jag duscha, busa benen och testa lite kläder. Har ett mega problem dock. Det jag ska ha på mig, en ljusgul mini-tubklänning med något band under behagen, går inte att ha BH under. Okej, det vore inte så farligt om det inte vore för att mina nipples hela tiden är stenhårda och sticker ut, väldigt synligt. Alltså måste jag tejpa dem! Testade det igår, det funkade en aning, men man såg fortfarande att BHn lyste med sin frånvaro, men ack så ont det gjorde att dra bort tejphelvetet. Trodde hela bröstvårtan(hatar ordet, väldigt hemskt ord på någonting som inte är alls hemskt) skulle ryckas med.

Så nu ska jag börja med musiken. Lägger in en bild på kläderna senare, om batterierna räcker till detvillsäga. Annars tar jag systers systemkamera.....om jag får. Hörs senare puppies!



Hahaha, jag ser ut som en liten tjockis i ansiktet på den här bilden :D

sooo trött

Har städat som ett svin nu! Jag är helt slut. Rummet är tiptop(för att vara mitt rum iaf), toaletterna är tokstädade, har till och med torkat lister och sk*t. Det är inte lätt det här, men åh så skönt det är att känna att man har varit duktig och att man ser resultat. Det är tillochmed skönt att sitta vid datorn, eftersom skrivbordet är prima, och tangentbordet skinande rent. Haha. Hatar egentligen mitt rum. Det ska göras om helt och hållet. Men nu när det är städat är det iaf lite fint, speciellt skrivbordet och byrån :) Vi har gjort en liten "hygien-hylla" på skrivbordet (har ett rätt långt stå-skrivbord) eftersom min lillasyster kommer bo här i några dagar, så hon behöver ha sina saker där, och då passar jag på att ha mina saker nära till hands jag med.

Nu ska jag banka på badrumsdörren så min syster kan gå ut därifrån och lämna plats och moi. Vi hörs senare eller imorgon(troligtvist imorgon). Bye puppies!



(Den "söta" bilden är från midsommar, när vi sitter och är helt slut!)

Kul jul!

Fan då. Så blir jag sjuk nu! Har feber och magkatarr, hur kul är det när man går och är glad för imorgon, handlar och helt plötsligt svider det till som en blixt i magen och det känns som jag ska falla ihop och dö. Fy satan vad roligt!

Aja, måste rycka upp mig nu. Ska lägga mig och vila och sedan börja hjälpa Mamma och moster med allting. De är som arbetsmyror som sringer runt här hemma. Sötnosarna.....även om dom kan promenera på mina nerver då och då (läs: ganska ofta).

Haha, juste! Min yngsta kusin Hannah var här, hon är 5 år. Hon får absolut inte svära, så istället för att säga: "Fy satan", säger hon: "Fy Zlatan!". Hahahaha, sött!


Överraskning

Åh, min morfar är här! Hade ingen aning om att han skulle komma till mitt födelsedagsfirande. Gissa om jag blev glad? Söta snälla lilla morfar. Han har haft en jobbig tid, fick veta om att han har cancer osv. Nu får han cellgifter och kommer att bli bra igen. Var ca. 2 år sedan han var här, så att han kommer hit nu är superroligt.

Idag ska jag fortsätta städandet hemma. Sen ska jag och Pappa åka och handla det som saknas, efter det ska vi köpa en liten present till Emma Lindau, som fyllde 18 år 11e Juni.

Är lite smått nervös inför imorgon! Ca. 50 personer kommer hit, för min skull, haha. Nej men jag är superglad att det är så många som kommer, och att alla underbara i min familj jobbar så hårt för det här. Vissa personer är jag jätteglad för att de kommer, folk jag saknar, folk jag älskar, det kommer bli toppen.....får vi hoppas. Vissa personer kommer tidigt. Alltså de "närmsta", då äter vi och sånt. Sen kommer väl packet, haha. Alla kan tyvär inte komma till maten, det blir för mycket. Men de som ska komma då är redan informerade, resten är välkomna vid ca. 20.00 kan jag tro. Men det återkommer jag med.

Nu ska jag sätta igång, måste lägga på ett kol! Städa lilla toaletten....kul!


Trött

Åh vad skönt att nu känna att jag inte behöver göra någonting mer idag! Har städat hemma idag. Fixat lite på ballen, städat mitt rum, torkat av fönster osv.

Efter det slitet hoppade jag in i duschen, skrubbade mig och så. Det värsta med att duscha är att man aldrig vill gå ur, jag kan stå där hur länge som helst. Efter duschen var det bara att "fixa" sig, det tog hela 25 min, rekord! Sen åkte jag och Linda till Solna Centrum, hon köpte en klänning, jag köpte ingenting *snyft*. Efter det åkte hon mot Sollentuna för att möta EmmaPucko, de skulle dricka(såklart) eftersom att Emma är ledig imorgon. Jag orkade verkligen inte följa med, så jag gick och solade på en salong, superskönt. Det första jag får göra när jag kommer hem är att springa ner i tvättstugan och ladda några maskiner och sen gå ut med Ebban. Märker ni hur päronen kör med mig? Uscha.

Nu är jag iaf helt slut. Ska sätta på mig myskläder och lägga mig i soffan och glo på tv. Funderar på att ta ett bad också, men då kommer jag somna där...hmm. 

Aja, C ya. Bye,

Lustigt

Jo visst är det lusigt. Man letar alltid efter en perfekt kille. Eller letar kanske man inte gör, men det är det man ändå vill ha, även om man faktiskt njuter av att vara singel. Sen kommer det en mer eller mindre perfekt kille. Snygg som få, seriös, "skills" haha, framtidsplaner, äldre, han får dig att känna dig bra osv. Dessutom tycker han om dig. Vad gör du då? Springer för livet!  Känner du igen dig? Jag vet iaf att det är precis så jag är, och det är hur irriterande som helst. Jag tror inte jag tillåter mig själv att vara lycklig på det sättet. För blir jag det, så kommer förmodligen världen att rasa när det tar slut. För helt ärligt, hur ofta träffar  man sin framtida man i 18årsåldern? Har aldrig fått mitt hjärta krossat på det sättet, och vill aldrig få det, men jag vill heller inte missa kärleken. Jag vet ju hur det är att vara förälskad, lite smått betuttad, det är supermysigt. Om det är ännu bättre att vara kär.....vad väntar jag då på? Ska jag släppa mina hämningar nu? Eller ska jag fortsätta vara iskall när det gäller känslor?



Gosh.


Tack!

För fan. Min mamma håller nog med mig om dieten med tanke på att hon inte köpt hem någonting ätbart! Det enda som finns är korv och pasta. Blä. Korv passar ju bra när jag ska vara nyttig? Not. Nu vill jag ha sushi! Men har ju Ebban att se efter, och har dessutom inte kommit igång med dörrstädningen, haha.

Linda och jag funderar på att dra till Sundyberg, äta lite (läs: mycket) sushi och sen lägga oss i solariet i några minuter. Solade 15 min sist, ska jag slå på stort och ligga i 20 minuter idag? Hmm....vill du inte se ut som jag gjorde den där fruktansvärda gången:



Yes. Det där är smärta! På hög nivå.

Goder "morgon"

Så, jag var tvungen att springa hem vid tolv, för att min familj inte tror att en hund kan vara själv i 10 min. Aja, jag är hemma nu iaf. Ska gör det bästa jag vet idag, alltså städa. Eftersom på fredagen kommer det ca. 50 personer, så ska det ju vara skinande. Nej men jag orkar inte ens skriva.

Vi tar det senare. Nu ska jag ringa Cassandra och torka av dörrarna(?). Ciao.

PS. Hård diet i X antal veckor nu. Har blivit för mycket av det goda(läs: alkohol) på sistonde,  känner mig inte så fräsch. Nu kör vi!

Idag

Idag har jag mått så jävla jävla jävla dåligt. Men det börjar ordna upp sig. Ska åka och möta Sanna som ska bjuda mig på en  Öl (gud vad jag inte ska dricka mer efter idag!) och så ska vi äta  någonting. Efter det ska jag möta upp Linda som också behöver en återställaren. Haha, så fulla som vi var igår!

Ska fixa min tatuering någon dag också :) Äntligen.

Nu måste jag skynda mig om jag ska hinna fixa så att jag inte ser så himla sliten ut som jag gör just nu. I'll be back! Love

I'm back!

Shit pommes. Vad bakfull man kan vara. Ska jag orkar berätta om fyra dagars festande? Jag ska försöka iaf!

Tordag: Jag och Anna + Familjen Sjöström-Eriksson sitter i bilen i X antal timmar, påväg till Länsö. Jag bråkar med Mamma, jag bråkar med Pappa, Anna skrattar, Sophia är allmänt osocial och Ebba kräks. Vi anläder till Länsö vid ca. 18.30, då hämtas vi upp i båt av min ingifta morbror Tompa. Vi träffar Robban, som berättar om en olycka som skett några veckor tidigare. Vi gör det hemtrevligt i stugan vi bor i, äter middag och får samtal efter samtal av Robban, att det står en och annan grogg som väntar på oss nere på stranden. Groggslynor som vi är springer vi dit. Har en trevlig kväll. Får höra om nakna äventyr på golfbanan osv. Vi konstarerar även att Robban är sjukt lik Andreas. Tillråga på att viftar han med händerna och skriker "DJURGÅR'N TILLS JAG DÖR". Happ, ännu en apa man lär känna. Illa. Vid tolv kommer vi hem(ville ju spara på krafterna till sjävlaste midsommarafton) och sover, strax efter att jag slår upp hela jävla foten på en sten för att alkoholen försämrade mitt logiska tänkande, det logiska vore alltså att ha skor på sig. Vi ligger och pratar "Bästa och sämsta sexet", till min lillasysters stora förskräckelse. Kom fram till väldigt mycket den natten.

Fredag, midsommarafton:  Vaknar av att Mamma kommer in och tvingar upp oss till frukosten. Vi äter. Lägger oss och sover igen, blir upptvingade igen. Anna binder fula kransar till kusinernas hår. Jag sitter och har sämsta morgonhumöret som jag tar ut på Mamma. Jag och Mor sluter fred. Jag skiter i sminket(kors i taket) och tar på mig en klänning som jag är tvungen att byta senare pga. nipples. Vi äter sillunch, äter inte sill, men lax och avokadosallad slinker ner! Smakade på nubbe för första, och sista gången, riktigt vidrigt och starkt.

Efter lunchen springer vi ner till ängen. Där hela ön befinner sig. Vi sitter och dricker cider och kollar på folk. Jag och Anna får värmeslag och tar med oss Ebban och drar hem. Vi chillar ett tag, sen lägger vi oss och sover till ca. 20.30. Efter det tvättar vi av oss, fixar oss lite och drar ner till stranden och dricker vin. Sen sticker vi till en födelsedagsfest, ett litet tag. Sedan ringer Robban och vi drar oss dit. Ditvägen var intressant, Anna satte flugor i halsen och hulkade i några minuter. Sen mötter vi Robban och sätter oss och dricker vin och groggar i partytältet. Robbans present till mig är en helkväll på sturecompaniet nu på lördag, haha. Vi snackar, Robban sitter och smsar mig under bordet. Jag och Anna sjunger våran egna lilla visa och har allmänt roligt. Sen går vi hem till Robban. Jag somnar och Anna sitter och pratar med någon kille på altanen. Vi kommer hem vid halv sex. Vägen hem är väldigt svag för mig.

Lördag:  Bakis. Äter vofflor till frukost. Städar stugan och åker hem. Får "hångel-sms" av Robban, haha. Vi stannar i Knutby(aka. Killercity, Sekt And The City, Skjutby och mycket mer). Äter på Knutbykrog. Min sallad var äcklig så jag åt av alla andra, beställde tillslut in pommes som inte åts upp. Kommer hem. Mår inte så bra. Åker till Anna, dricker lite vin och fixar oss. Får låna Annas superfina klänning, som inte går att ha BH under, så jag nojjade hela natten över det. Halv tolv åker vi in till Gamla Stan för att gå på Huset. 00.00 får jag grattissms av Larsson, sött! En sekund senare ringer Emma och Linda och sjunger för mig, och Emma "bestämmer" åt mig att jag ska haffa Matti för att han är så snygg. Vi går in på Huset, får X-cider för 32 kr istället för 54 kr, bara jag och Anna! Happy. Dansar som idioter. Träffar två idioter som vi dansar med. Röda brallan och Knasbollen. Vi åker och äter på donken, pratar med några otrevliga ryssar och tar fel nattbuss som går genom hela solna, kista, akalla, husby och gud vet vart. Kommer fram till Sollentuna halv fem, Ida är SÅ söt och hämtar oss på moppe så vi slipper vänta på bussen i en halvtimme. Somnar efter lite snack.

Igår, söndag, min födelsedag!:  Anna tar ut det äckliga löshåret som egentligen ska sitta i 3 månader, men jag flippar ur och tar ut det efter 4 dagar. Haha. Åker hem, får presenter av Mami, Papi och Sophialisa. Äter Mammas underbara tårta och drar sedan iväg till  Saxofonia, äntligen välkommen där igen, haha. Blir bjuden på en öl av G. Sitter och pratar skit med Jade, Linda och Malin. Sen kommer Putte och Ante. Pratar inte med oss så mycket, men det var sött att dom kom. Om det var för min skull tvivlar jag på dock. Haha. Vi drack, alla stack, meddans jag och Linda fick skjuts hem av ägaren, coolt.  Han var till och med så snäll att han köpte lite fyllekäk till oss. När vi kom hem till Linda satt vi och snackade rätt länge. När vi la oss, blev det ett och annat fyllesamtal för Linda, som jag la mig i. Hahaha. Sen somnade vi sött.

Det var min partyhistoria för idag. Tar dagens händelser i ett annat inlägg!

Galet rolig helg!

Orkar inte skriva än, har för mycket att skriva om. Haha. Har iaf haft det toppen! Inatt (efter tolv) ska vi ut för då är jag myndig, mihi. Vad stor jag känner mig helt plötsligt.....not.

Nu ska jag fixa mig och sen börja dricka lite vin :) Pussy pussy!

Allå allå

Nu ska jag snart packa ner alla saker för mami och papi kommer hem om någon timma, då bär det av till Ön som gud glömde. Haha. Nej men det kommer bli supermysigt, Anna ska ju med!

Emma kom och klippte mig vid elva idag, så hemskt gulligt av henne och göra det så himla fort, frågade igår lixom. Ska betala henne(även om hon insisterar på att inte ta betalt).

Nu måste jag lägga på ett kol om jag ska hinna.

Glad midsommar allihopa, så ses vi på lördag! LOVE


VAD I Helvete?

Hur dåliga får man bli?

Sverige spelar som kråkor. Zlatan.....gick han i sömnen eller? Sega som fasiken! USCH USCH USCH!




Dålig svensk

Ja, för jag har ingen som helst lust att se på dagens match, det är ju för farao Sex And The City-maraton ikväll! Tre timmar av det gudomliga programet, ska jag missa det för fotboll? Fotboll i all ära, men Sara Jessica Parker har vunnit mitt hjärta långt innan fotboll ens existerade i mina ögon. Nu är jag lojal mot henne, ska komentera hennes underbara kläder och drömma mig bort i den där världen.

Är jag lite, bara lite, mindre dålig om jag kikar in på matchen då och då för att kolla hur det går?


-

Man väljer sina vänner. Då ska man välja de som får en att må bra. Right?

superfitta

Städar och städar men det vill aldrig bli klart. Det finns ingenting jag ogillar mer än att just städa och andra skitsysslor i hemmet. Fy farao vad det är tråkigt! Men....min lösning är självklart musik. Allting går SÅ mycket lättare när man sjunger med och dansar meddans man städar(tur att ingen ser mig!).

Var nyss ute med Ebban. Hade som tur var slutat regna när nöden hade sin lag för henne. Nu är Tessan påväg hit, hon får titta på när jag städar äckelrummet och sen åker vi hem till henne och chillar framför någon film. Tokmys på G! Hon ska upp tidigt imorgon, precis som jag. Hon ska till KS och sola, jag ska till Björn Axén, sen funderar jag på att åka till Sundbyberg och sola några minuter. Vill ju se fräsch ut på midsommar, haha.

Vad ska man ha på sig på midsommar? Har försökt klura på det, men kommer inte fram till någonting vettigt. Det regnar säkert så det där problemet löser nog sig av sig själv.

Nu vill jag träffa Cassandra också! Skitungen har ju aldrig tid, eller tid och tid, hon spenderar den med sin pojkvän för det mesta. Men är man nykär så är man, I'm happy for you fucker.



Tillbaka till städningen då. Gud så kul. Nu höjer jag volymen, kommer därför inte svara i mobilen, haha, det gör jag ändå aldrig. Love

Midsommarplaner

Fan vad skönt. Nu är det spikat. Anna och jag åker till landet och flippar! Haha. Har ingen lust att vara hemma, känns som att det bara kommer bli ett vanligt "krök" då. Vi åker iaf på torsdag, och kommer nog hem på lördag. Så mysigt! Tror nog att jag ska ut efter tolv då, så Anna får se till att fixa ett leg så hon kan dra med.



Imorgon ska jag till Björn Axén, iih. Haha, jag är helt extas, jag vill fixa håret nu nu NU. Men det kommer få vänta i 2 veckor, det måste beställas in hår osv. Får hoppas att det blir riktigt snyggt också.

Nu ska jag fixa mig, åka till Tessan och köpa cigg, sen hem och städa mitt rum skinande rent!

Bye babies

Tjänare

Så, nu är det snart läggdags för mig. Har haft en lugn (nästan för lugn) dag, men det behövdes, det var för länge sedan jag hade det.

Efter ca. en timme i badet så har jag legat i soffan med Mamma och Pappa och glott på tv. Supermysigt.

Jag bad pappa köpa keso till mig, men det blidde keso med oliver och fetaost(?), det smakade faktiskt rätt skapligt! Men avokadon han köpte var inte mogen. Det sög för att avokado är mer eller mindre min dagliga lunch.

Nu ska jag ut på min underbara ballkong för nattciggen, och sedan hoppa i säng. Love




PS. Fy farao vilket onödigt inlägg, haha.

Bathtub here I come

Åh, vad skönt. Nu är mami hemma, har ätit wok, från Wokstugan :) Nu ska jag ta ett långt bad! Har kännt mig lite down idag, så det ska bli helt wounderbart!



Söta Julia i "Pretty Woman"!

Slö

Ja fy farao vad jag inte är på G idag. Jag orkar verkligen inte städa mitt äckliga rum. Jag orkar inte klä på mig. Jag orkar inte göra riktig mat. Jag orkar ingenting, förutom att lyssna på Kent - Sverige och röka. Dålig, riktigt dålig dag. Det enda som gör mig glad är att det är midsommar på fredag, och sedan på söndagen är det min dag! På lördag(eller egentligen söndag) efter tolv ska jag ut, och då finns det inga gränser, då ska jag få kräla hem om jag så vill, ingenting ska få stoppa mig. Haha. Dessutom vill jag göra extensions NU. Jag gillar egentligen inte löshår, men om det görs bra så är det riktigt nice, och jag vet att Björn Axén kan det där, hon som ska göra det är specialiserad på just det, och dessutom, för det priset, är det bäst för dom att det blir jävligt snyggt!

Midsommar då. Det låter inte som att Linda kommer åka till Åland, så då drar jag med min kära familj till min mosters landställe, utanför Östhammar. Men bara om vi åker hem på lördagen, för längre än 2 nätter stannar jag Inte! Det kommer nog vara mysigt. Kan faktiskt ta det lugnt för en gångs skull. Ligga på tomten och sola, nattbada, hoppa naken på stundmattan mitt i natten och åka fyrhjuling. Låter ju som en toppen helg!

Förresten har jag fått en present i förskott. Av min moster. Vi ska åka till Köpenhamn i tre dagar på shoppingresa. Bo på ett femstjärnigt hotell mitt i smeten, mitt emot tivolit. Bara mysa runt hela dagarna med min kära moster Yvette. Åh vad mysigt! 3-7 Juli. (1a Juli är "hårdagen", haha).

Wihoo!

Nu har jag bokad till för konslutation och prelemenärbokat tid för isättning hos Björn Axén! För jag är lycklig för jag är lycklig! Haha. Långt hår är så fint. Klippte ju av mitt långa hår för ca. 1 år sedan, det är det dummaste jag någonsin gjort!



Sånt här hår ska jag ha! Synd att man inte såg ut som henne bara -.-

Hair extensions

Jag funderar verkligen på det! Joanna, en gammal vän till mig, har precis gjort det på Björn Axén. Det kostade 5200 kr, det är väldigt dyrt, men det håller i 6 månader och det ingår ett paket med allt man behöver för att underhålla håret. Det är ju nästan taget? Men nu är det ju så.....att jag behöver hjälp med pengarna, haha. Mamma har fått hål i öronen av mitt tjat. Sist jag nämnde det sa hon: "Du är en ytlig liten bitch". Hahaha. Men nej, jag fyller år om 6(!) dagar, då kan hon väl vara en underbar mami och punga ut för mitt hår? Aja, jag kommer lyckas, believe me.




UUUUUAAAH! Vad snyggt!

Men tja

Hah. Jag suger på att blogga just nu. Varför vet jag inte riktigt. Har inte varit hemma så hemkt mycket, då blir det väl som det blir. Jag är ju knappast någon BB eller Kissie.

För lite minne av helgen just nu? Haha. Nej då.

I fredags var jag hemma fram till klockan 23.00, då åkte jag och mötte Tessan och några kompisar till henne och gick till Huset, där dansade vi och drack i ca. 3 timmar. Det var hur roligt som helst! Efter det åkte jag och mötte Lilla Linda och gick hem till henne och sov (innan körde vi såklart vårt obligatoriska fyllekäk på statoil, haha). I lördags satt jag och Linda på min ballkong och hade jätte mysigt, sen kom våra gäster + min knasiga familj och störde oss, vi skrattade en hel del åt tokstollarna. Efter det gick vi hem till Angelica. Var där i kanske en och en halv timme, sen drog jag och Emma till Fridhemsplan och "chillkrökade", var tyvär betydligt mindre drag där. Positivt var iaf att bakishaket McDonalds fans bakom hörnet, även om jag inte fick i mig mycket, pga. att jag var just, så hemskt bakis!

Igår åkte jag och Emma hem till mig, försökte trycka in en töjning i hennes öra, gick väl sådär. Sen åkte vi till Sundbyberg, åt sushi och solade. Jag vet att jag sa att jag aldrig skulle sola igen, men det var bara i 15 min, så jag klarade mig från brännskador denna gång, haha.

Nu ska jag plugga lite, sen ska jag ringa till Scandic och fråga när jag ska börja jobba.

Har nog lite bilder från fredagen och lördagen, men jag är inte så säker på att jag vill se dem. Tessans ord var: "Du ser väldigt......full ut!", haha, nej jag vill nog inte ha dem.

Bye babys

citat:

För att citera Emma Hedberg, när det brinner i hennes brallor:

"Jag är bazznödig"

Puh

Tung dag. Har tänkt för mycket! Men nu känns allt bra igen.

Idag har jag iaf suttit hemma. Pluggade. Sen kom Mamma hem från Mörby C. Hon hade köpt en klänning till mig. Den var lite lång så jag funderar på att sy upp den någon decimeter (A). Väldigt urringad också, så jag kanske lämnar tillbaka den, orkar inte visa upp allt för mycket, haha. Sen träffade jag Tessan en snabbis, och sen mötte jag Linda och Tess. Vi satt och pratade, sen kom Sara och pratade på som en tornado. Vi mötte Emma, jag lämnade tillbaka hennes leg och så pratade vi en stund. Sen gick jag hem, åt på gården, gick upp, så ringde Malin. Sjukt. Måste säga det igen. Känns sjukt att vi pratat igen, och den här gången känns det som om vi faktiskt kan lösa allt.

Aja, imorgon är det FREDAG! Fest? Kanske kanske. Det får vi se. Kanske träffar någon ^^ Lördag är iaf Angelicas födelsedagsfest. Så den ska jag gå på.

Nu ska jag sussa. Love

Konstigt

Helt sjukt. Från att vara skitarg, till att inte känna någon ilska alls? En timma i telefon med någon jag knappt pratat med på ett år. Jag vet inte hur det blir från och med nu. Hur som helst känns det som en befrielse, jag har fått säga det mesta jag kännt under det här året och det är otroligt skönt. Att det blev som det blev är synd. Men det sjuka är att just nu känns det bättre än på länge, som att man nästa kan tacka det som hände för att allt äntligen känns helt okej igen. Jag skulle aldrig ha tagit emot din ursäkt om jag inte hört någon ånger, men jag tror att du ångrar dig. En ursäkt är lätt att kläcka ur sig, men ånger går inte att fejka. Tror jag inte iaf. Jag känner mig stolt över både mig själv och över dig som tog tag i det här, utan någon annan. Kommer sova gott inatt, äntligen. Jag vet att jag pratat så sjukt illa om dig, och att du spytt galla över mig med, men vi har varit kompisar, jävligt bra kompisar dessutom, och åtminstonde jag kan inte bortse ifrån det. Jag kan lova att många tycker det är så sjukt falskt av mig som sitter och för första gången skriver någonting bra i samband med dig, men det skiter jag i. Jag står för allt jag gjort, men säger inte att jag inte ångrar det. Det gör jag. Jag önskar att ingenting som hänt det senaste året hade hänt. Men det har det, och vi har äntligen pratat ut om allt. Jag har iaf gått vidare nu.

Klart slut

Är inte förvirrad längre. När jag inte kan gå ut utan att någon lägger en kommentar efter mig, då är det inte okej, då tänker jag inte förlåta. Att jag som inte gjort någonting (förutom att jag "sårade" dig för ett år sedan, släpp det!) ska få skit för att du slår mig, är så jävla fel. Nej, en fet polisanmälan ska du få. Du kan tacka de som "står" upp för dig, med tanke på att det var de som gjorde att jag väljer att gå igenom med min anmälan, annars vet du att jag ringde och sökte dig för att säga att jag kunde god ta din ursäkt (även fast Linda, Tessan och Tess tyckte jag var dum som ens tänkte på att dra in den). Jag kan ju bara tacka för mitt skadestånd på minst 5000kr du kommer att ge mig. Ja, jag har dokumenterat skadorna, både på bild och på sjukhuset. Kan inte fatta hur jag blev indragen i det här. Folk som slåss ser jag ner på. Så varför hamnar jag ens i närheten av en sådan människa? Well well, det som har hänt har hänt, men förlåter det gör jag inte.

BTW. Nej, jag har inte RÖRT en människa du hållt på med. Eller någon annan heller för den delen. Det från förra året är bara löjligt om du fortfarande håller kvar vid. Sist (när du drog mig i håret du vet?) så hade jag DANSAT. Oroa dig inte.

I'm out

Förvirrad

Halva jag känner att jag vill förlåta. Andra halvan är förtfarande jävligt arg. Vissa säger att jag borde anmäla. Men jag vet inte om jag vill utsätta din familj för det. Okej, du är 18 år. Men du har en Mamma som bryr sig om allt som händer med dig, myndig eller ej, det spelar ingen roll.

Jag får se. Får prata innan jag bestämmer mig. Jag vill bara inte att du ska tro att det är okej.


Fi fan

Har ont i ansiktet. Haha. Näsan, kinderna, läppen, huvudet....ösch. Jag antar att det har med smällen att göra, vad annars lixom? Är helt yr i skallen, vilket inte är bra när jag behöver plugga.

Vaknade iaf för ett tag sedan. Mamma, moster och lillasyster åkte till Mörby C, de skulle äta lunch och handla. Så jag sitter här med Ebban och försöker tagga till mig för att börja med pluggeriet.

Tänker på vad som händer i helgen egentligen. Imorgon ska jag troligtvist följa med Tessan på personalfest ett litet tag, sen tror jag att jag letar upp lilla Linda och gänget och festar vidare med dem :). På lördag har Angelica födelsedagsfest så dit ska man väl då. Då ska CASSANDRA med! Iiih. Mitt svarta guld!

Idag har både Emma och Linda dejter. Haha. Båda är supernervösa, det är så roligt att höra, eftersom man vet precis hur det är! Båda två har klädångest och man hör hur jobbigt det är bara att prata om det. Men hur skulle det kunna gå fel? Två sjukt söta tjejer för tusan!

Nu ska jag äta frukost/lunch. Avocado och keso eller smoothie? Hmm.....


Å hej

Satt på akuten i tre och en halv timme! Det var måttligt roligt. Hade som tur var med mig Linda som satt och skrattade med mig. De konstaterade iaf att troligtvist ingenting var brutet, men att jag var svullen i näsan (har därför svårt att andas genom  näsan).  Konstigt, med tanke på att jag blödde skitmycket precis efter smällen.

Nu är jag iaf så jävla trött på det här. Jag hoppas att jag blir lämnad ifred nu. Att vi har samma kompisar går inte att undgå, och jag bryr mig inte om du är i närheten. Men rör aldrig mig igen.

Är väldigt glad för alla som bryr sig. Ni är bäst!

Efter sjukhusbesöket stack jag och Linda till McDonalds och åt, mötte Alex och Emmy. Sen shoppade jag en topp, en klänning, ett läppglans,  solpuder, bus-spray och skrubbhandskar. Tyckte lite synd om mig själv, haha.

Nu ska jag städa upp lite på rummet och sen troligtvist lägga mig i sängen och kolla på film. Love



Min supersöta lillasyster ringde igår och tyckte synd om mig. I nöden prövas vännen. Så många har bevisat hur lojala de är, och det uppskattar jag hemskt mycket!

Kukhuset

Nu ska jag och Linda ta en taxi till Karolinska. Sötnosen följer med mig :) Pallar inte åka buss eller så, och inte åka själv heller. Känner mig otroligt sexig med mina porriga läppar. Mumma.

Aja, bye bye babies <3



Love you Olli <3 :)

Svullen näsa och fläskläpp

Haha. Det här blir ju bara värre och värre! Patetiskt. Kan inte prata för sig själv, är så jävla korkad att man måste prata med händerna.

Pratade precis med polisen, gjorde en anmälan. Namnuppgifter på alla (okej, tre st) som var där. Lät positivt, för min del iaf. Polisen jag förklarade för frågade om allt, jag berättade allt, dessutom måste jag tacka dig för händelsen på Viper, det gör det lättare för mig att få skadestånd och för dig att få ett straff :).

Det roliga är. Att om du hade något jävla vett i huvudet. Skulle du bett om ursäkt. Du kanske inte tycker att du gjort fel. Men det har du. Jag skulle aldrig röra dig, det vet du, och det är därför det är så fegt att ge sig på någon som man vet inte kommer göra någonting. Nu vill jag inte ha en ursäkt. Men hade du gett mig en, hade det varit betydligt bättre och jag hade kunnat låta det gå, utan polisen inblandad.

Glad iaf att Tessan var med. Vill egentligen inte blanda in utomstående, men hon är mitt enda vittne, och vi pratade igår om att jag kunde namnge henne.

Pappa hämtade mig och Tessan och körde oss till Linda. Jag var helt tokig. Blev helt chockad av att få en smäll från ingenstans. Visst att vi inte tycker om (läs: att vi hatar) varandra, men jag trodde faktiskt inte att det skulle bli våld inblandat. Kännde mig iaf trygg när jag somnade mellan Linda och Tessan, haha. Vi tog kort på min fina läpp. TACK FÖRRESTEN! Jag behöver inte göra restylan i mina läppar nu :D.

Nu ska jag iaf åka till Karolinska. Var på vårdcentralen för ett litet tag sedan, så den doktorn skickar mig vidare till Näs- och halsavdelningen. Nu är du mallig va? Som fick in en sådan bra smäll. Jävla kickersunge.


Ps. Kickersbrudar är äckliga tjejer som letar bråk och slåss för att det är roligt. Jag menar, du är ju det? Tänk bara på den stackars pojken du slog på festivalen!  Man blir chockad av hur vissa kan leva med sig själva.


Linda är inte bra för mig



Nej, jag bara skrattar åt barnsliga saker som kiss och bajs, curry och äckliga saker. Linda, vi kan nog inte vara vänner mer. Jag sjunker i mentalålder. Vi hade det roligt medans det varade, men nu är det dax att växa upp.



Hej då Linda :(


ja hej

Hallo. Gick upp vid nio idag, följde med Mamma till farbror doktorn(lite ironiskt att jag går själv till doktorn, men inte min lilla Mamma!). Vid elva gick jag hem, åt en avokado och pluggade. Sen vaknade Tessan och störde mitt i allt plugg! Nej då, det är mysigt med sällskap, men nu behöver jag verkligen sätta igång igen.

Mamma köpte en sallad med bönor till mig. Började äta den lite smått, sen tog jag en titt på bönorna. Ingen vacker syn. De såg ut som muterade foster och jag fick såklart en spyattack. Linda skrattar åt mig. Tack. *Snyft*.

Nu har jag iaf gjort en smoothie, den ser inte äcklig ut....bara om man börjar tänka på äckliga saker som liknar som jag såklart började göra nu, nu kan jag inte dricka mer!

Fotboll ikväll! Krossa Grekland! Vet inte vart det blir att se matchen dock. Det får vänta och se :)

Love


God morgon

Trött som ett as. Ska plugga på som tusan nu, sen ska jag försöka dra med mig Linda ut i solen så vi kan fortsätta plugga där. Låter mysigt, right?

Vill egentligen åka in till city och kolla kläder, men jag vet inte om jag har varken ork eller tid för det. Får se. Vill inte bränna alla skattepengar än heller.

Nu ska jag försöka äta någonting, sen sätta igång.

PS. 13 dagar kvar tills jag fyller år :)


Ännu en vecka slut

Jag är helt slut! Har sovit så lite sen i torsdags att min kropp kommer sluta fungera snart. Ska lägga mig i sängen strax, den ropar verkligen på mig känner jag. Först ska jag äta middag, alltså avokado och keso, som jag aldrig verkar tröttna på.

Gjorde tårtorna till gästerna idag, åt i princip ingenting själv, det är verkligen inte lika gott när man själv har stått och gjort den! Pizza köptes också, åt lite, sen sa magen ifrån. Irriterade jävla mage säger jag bara. Har dessutom varit på dåligt humör hela dagen, känner mig som en tjurig tonåring. Tur att Sara kom ut på gården och sen drog med mig till henne. Vi satt och kollade på "A shot at love" med Tila Tequila. Sjukt program, men väldigt underhållande måste jag säga.

Men men. Nu ska jag äta min avokado och sen slänga mig raklång på min älskade säng (som jag inte har sovit i sen i onsdags!). Tror det är God Natt för mig nu. Love


<3

Grattis min lilla Emo-Märta som fyller 15 år idag! Älskar dig Sophialisa.



Byxmyndig :( Du vet att du fortfarande är min lilla bebis eller hur?

Linda

Hade supermysigt med dig igår! Behövde verkligen det! Du och jag för fan. Det blir ju vad man gör det till. Egentligen var det ingenting speciellt igår, men med dig blev det ruuuligt. Du är det bästa sovsällskapet ever (A). Haha. Du till och med orkar med mig när jag gick och fyllehickade hela vägen hem. Baby <3


Bakis

Fy farao, mår inte så bra idag. Haha. Vill egentligen lägga mig och sova bort hela dagen, men det går ju inte. Vi ska ha gäster, Sophia fyller år, så släktingar och anndra kommer hit på pizza och tårta. Men det är ju rätt mysigt ändå.

Fest i Sollentuna igår. Blev för mycket av det goda? Sen fick vi för oss att bada. Jag och Putte var påväg i, men då skrek Linda att vi skulle röra oss. Det var nog bäst så iaf, fylla+vatten=farligt. Vi drog hem till någon tjej i Häggvik. Trevlig tjej, men det var för lugnt, jag ville röja. Vi var där i kanske 30 min, sen tog vi bussen hem. Köpte cigg och chips. Som vi inte hann äta så mycket av, eftersom vi somnade som två bebisar superfort.

Festen var sådär. Min vinare blev snodd (okej, jag behövde verkligen inte ha i mig någonting mer), väldigt irriterande med människor som tror att sådant är okej! Jag blev även ner duschad av en tjej som lekte med duschslangen. Så jag satt i en jättetunn, nerblött klänning. Party! Några killar satt och pratade bilar, berusad som jag var fick jag tokfnitterattack för att jag tyckte det var så fjantigt att sitta på en fest och prata om att "en porsche kan vara billig, men soppan har man aldrig råd med".

Har väldigt ont i magen, inte roligt. Mår illa osv. Blir väll lika lite mat idag också. Tappar helt aptiten av värmen. Fast jag har ätit en halv knäckebrödsmacka. Blä, jag är mätt. Hur logiskt är det på en skala?

Ska fixa lite nu.
 Pussy

dålig uppdatering någon?

Ja jag vet. Men jag har varit upptagen (a). Seglade torsdag till fredag, sen igår var jag bara hemma ett väldigt litet tag, sen åkte jag iväg igen. Hämtades upp i Älvsjö....hm....långt från mina trakter! Sen idag var jag tyvär tvungen att åka därifrån vid tretiden för att jag skulle köpa present till min lillasyster som fyller 15 år imorgon! Aja, har haft en mysig helg så här långt iaf.

Ikväll ska jag till Sannas studio, där det är "fest", sen ska jag och Emma nog dra till Södertälje eller någonting i Sollentuna. Ingenting är klart än. Är rätt trött fortfarande, har inte sovit mycket alls de senaste tre dygnen.

Men men, nu ska jag städa lite på mitt rum, sen duscha och fixa mig för att dra iväg. PUSSY!

Morgonstund

Hej och hå. Jag är inte lite trött! Pratade i telefon rätt länge igår kväll. Sen kunde jag inte somna förän typ tre! Skulle upp klockan 06.00 också, höhö, fan vad skoj! Vaknade inte av väckarklockan, men Mamma väckte mig halvsju, då gick jag upp och duschade, sen vid kvart över sju skjutsade Pappa mig till Sundbyberg, där Ebba skulle klippas. Så, nu får jag vänta tills klockan 11.00, då är hon klar, så jag åkte hem för att hämta mitt kort, sen om en liten stund ska jag åka till Solna Centrum och kolla väska och skor. Det är inte ofta man är där när butikerna öppnar! Haha.

Sen ska jag åka hem, plugga och packa, för ca. 18.00 ska jag och Emma hämtas upp vid T-Centralen och sen åka ut och segla! Om nu inte Räkan bangar det vill säga.



Nu ska jag springa iväg snart. Så bye bye babies!

Hallå hej

Har inte skrivit i dag *kors i taket*. Har pluggat en massa idag. Mamma har varit hemma så vi har haft det lite mysigt, lagade en jätte god lunch, avocado och kesoröra, mums. Sen har jag och Emma planerat att åka ut och segla imorgon med Matti och två av hans kompisar. Emma, om du bangar ur ska du få se på f*n! (nej, jag skulle aldrig skada henne). Ska bli mysigt antar jag, förutom att jag är nervös som tusan, haha. Vi åker imorgon kväll och kommer hem på fredag eftermiddag. Så festa på fredag går nog inte för sig, men vem vet! Om Linda är med i bilden festar man även om man är dödssjuk!

Imorgon ska jag åka med Ebban till hundfrisören! Haha. Ska vara där klockan 08.00(!). Hon ska bli av med en massa päls, stackars lillan, hon smäller ju av i sitt svarta lurv när hon är ute i solen. Men rakas ska hon inte! Ösch, det tillåter jag verkligen inte.

Emma, Linda, Putte och gänget sitter i Sollentuna och glassar nu antar jag. Kanske på Saxo. Men Edsbergsparken var väl tanken. Orkade inte med det idag, ville ta ett bad i lugn och ro, bara mysa i soffan med Paulina och Ebban.

Nu ska jag sätta mig i soffan och kolla klart på "Frusna män söker kärlek" och sen se på "Grey's anatomy". Vi hörs senare eller imorgon. Love



(Jag och min älskade Emo-Märta innan läggdags igår kväll!)

Irriterad...

                            

                                                   Bara så du vet.

Underbart!

Det är vad det är att ha Pullirulli(kusinen) här! Hon har nyss städat mitt rum! Haha. Ja, fy skäms på mig. Men hon sa att hon älskade att städa, eller hon sa "I love it!". Gullungen. Sen har vi kollat på "Du är vad du äter", hennes favorit program. Man får lite lätt dåligt samvete när man hör hur mycket skit det är i allting. Men men...

På lördag ska jag på fest i studion, Sannas studio. Jag hoppas på snygga grabbar med stora tatueringar. Mumma!

Nu ska jag och Paulina ut med Ebban, sen ska jag dra med mig henne eller någon annan till Statoil för att kolla om min skattepengar har kommit. Har dom det, då ska jag spendera dom imorgon! Moahaha.

Kärlek från mig och Rullan!

Just my luck

Går ut med hunden, utan BH (tröja över såklart) pyjamas, osminkad och håret åt alla håll. Då är det självklart att de snygga byggarbetarna ska vara just där jag går? Dom sköter inte sig själva heller, utan de ska hälsa på Ebba osv. Ösch! Haha.

Ska åka och vara barnvakt om ett par timmar, sen kommer kusinvitamin hit och ska sova med mig :) min lilla solstråle!

Nej, nu ska jag duscha och klä på mig. Ciao bitches!

läggdags

Hemma från Emma nu, eller har varit hemma en timme. Taggad för utgång med henne och alla om tre veckor, iiih! 

Nu ska jag sussa, för imorgon blir det barnvakt, även om det var sista gången förra gången....men det blev ändrade planer. 

Natti! 

PS.

Träffade min älskade Anton idag. Lyckopiller! <3


I'm in love with your brother....yes I'am

Kom hem nyss, har varit och träffat Mamma, tog en cesarsallad på uteserveringen, eller vi delade väl mer eller mindre på en. Nu sitter Mamma och smäller i sig kinamat, men för mig är det bra! Har ju varit så duktig idag så....fast jag är ju bjuden på tårta hos familjen Sjöstedt (Grattis Emma 18 år!)om någon timme eller så, får se om jag lyckas hålla mig i skinnet då? Haha.

Varmt är det ute nu iaf! Har traskat runt i shorts och linne, underbart!

Nu ska jag ta mig en cancerpinne, bye babys!




Plögg

Uppe vid nio och började plugga mer eller mindre direkt! Duktig idiot. Dessutom har jag LAGAT mat. Stoppa pressarna! Lax och wookad vitkåt. Gott blev det också. Detta ska jag äta varje dag....ett tag iaf. Nyttigt och gott.

Imorgon bär det troligtvist av till landet. Jag och Linda åker med min moster och min kusin till Länsö (Flänsö kallade jag det i mina unga dar, för då var det värre än pesten att åka dit), haha. Vi ska ta med oss skolkböckerna och chilla där ute. Sola, bada, hoppa  studsmatta och bara njuta av lugnet!

Kan behövas en tripp eftersom vissa inte vet hur man beter sig här hemma, trotts att de klassas som vuxna människor nu. Jag menar, kom igen, rycka någon i håret och sen springa där ifrån? För det första fanns det ingen anledning till att göra det, med tanke på att jag inte gjorde  ett skit. För det andra kan man väl åtminstonde stå kvar och stå för det man gjort?  Kan inte påstå att jag hade slagit tillbaka, men kläckt ur mig en och annan svordom hade jag nog gjort. Aja, jag var iaf inte den som skämde ut. Jag var den som fick söta, omtänksamma ord  :)

Aja. Nu ska jag klä på mig och åka till min älskade Mamma! Bye bye

Söndag

Galet rolig kväll igår. Dansade som fan. Hade asmysigt med Tessan, Pontus och göteborgaren Jonas (och ja Pontus, jag kommer ihåg vårat avtal, och fortfarande håller jag mitt löfte om resan i sommar). En av de roligaste utekvällarna på jävligt länge. Förmodligen för att det var så länge sen jag festade, och för att att jag hade så trevligt sällskap!

Kvällen mest patetiska är egentligen inte ens värt att nämna. Att hårrötterna värker lite kan jag väl ha överseende med, haha! Att svartsjuka är så jävlig är helt otroligt, speciellt när det inte ens berättigat. Well well.

Sitter och degar hos Tessan nu. Kollar repriser på tv, Gossip Girl och desperata hemmafruar, mys!

Ont i magen faktiskt. Åt ett äpple igår bara, satt med en cider i ena handen och ett äpple i andra, haha. Sen drack jag, och efteråt, väl hemma hos Tessan, delade vi på en micropizza. Min mage tycker inte om mig efter det. Pizza är för elak mat för den. Puppie

Aja, ska skynda mig lite nu, ska möta Sanna. Vi ska köpa cigg och äta glass :) LOVE





(jag ser helt pluffsig ut i ansiktet, buhu! haha)

RSS 2.0