Torsdag, fint väder och snart helg!

Ljusterapi! Älska älska!

Idag gick jag upp klockan 09.00 *stolt*....okej det var för att Ebba slickade mig i ansiktet tills jag inte stod ut! Sen duschade jag och började läsa lite i LB-Religion A. Sen kom Tessan och var här ett tag, vi satt och rökte på ballen och pratade skit, om "vissa" personer, haha. Sen tyckte Tessan att det skulle vara en rolig idé att bada Ebba, och det behövdes väl så vi gjorde det. Usch vad hon hatar det, Ebban. Hon var inte direkt stormförtjust när vi satte ner henne i badkaret, men duktig var hon iaf.

Nu ska jag fortsätta plugga lite till, sen kanske jag drar ut och tar en promenix med Joanna i det fina vädret. Jag ber till den så kallade Gud att det håller i sig nu, vill inte se en enda snöflinga singla ner på marken!

Imorgon är det Fredag, veckans bästa dag! Party nu när jag slitit "så hårt" den här veckan.



Bebban langar inte gladaste minen när hon är nybadad :( hiho



Lite gladare när hon är den dunboll hon är menad att vara!

Onsdag

Idag vaknade jag klockan 09.00, var tvungen att ta bussen till Solna Centrum för att inhandla en ny mobil, eftersom den andra pajjade på Åland( frivillig att erikänna någon?). Köpte en schiiiiiit snygg samsung, svart med guldkanter, jag är Kär!
Sen åkte jag hem, åt en sallad som jag köpte i centrum, gjorde upp en "to-do-list" för imorgon och fredag, känns som det börjar komma igång på riktigt nu.

Efter det åkte jag till Djursholm för att vara barnvakt åt Elias och Linnea. När jag hämtar dom vill Linnea gå till parken, men dit hittar jag inte och dessutom fryser Elias så jag säger nej. Så när vi kommer hem står hon och tjurar med ytterkläderna på i ca. 20 min innan jag smörar mig till att hon ska sätta sig i soffan med mig och Elias och kolla på Hitta Nemo. Det blev mysigt till slut.

Nu sitter jag och myser med Ebbisen...älskar henne mer och mer för varje dag! Hon älskar mig också :) Snart ska vi sova, Bebban och jag, hon är sånt sömnpiller att jag somnar på direkten. Love!


Åland

Jo, nu kanske jag kan berätta mer om Åland. Haha.

Jag kan nog inte berätta allt i detalj, eftersom största delen av tiden var rätt onyktert. Vi kom iaf dit på fredagen vid tvåtiden efter att ha släpat våra tunga jävla väskor i 3 km. Så fort vi kommer fram drar killarna i sig pizzor. Vi sitter och dricker ett tag. Ante och Putte går ut på "promenad", vilket betyder att dom ska ut och göra satyg (vilket vi senare fick betala 600kr för!). Jag ställer mig i duschen och vinglar meddans de är borta. Sen kommer dom in helt rosiga om kinderna och vi dricker mer tills vi lägger oss så tidigt som 21.00, aspackade! Vaknar klockan 05.00 av att Eddie får ett samtal som väcker hela huset. Jag, lat som jag är, ligger i sängen halva dagen, utan att få sova eftersom "folk" kommer in och stör. Till slut ger jag upp och går in i duschen. Fortsätter dricka. Lördagen var alltså lika onyktert som dagen innan. Andreas och Putte får flipp och badar i sjön, där det fortfarande ligger is kvar. Sen fortsätter vi dricka.......sen somnar vi igen vid samma tid som fredagen.

Over all så var det en nice helg utan bråk (förutom ett liiiiiitet missförstånd, haha). Skönt att komma bort från allt. Men att sova ut ordentligt behövdes, 14 timmar sov jag när jag kom hem, njutning! Nu längtar jag till sol och bad, så nästa resa blir till en solig destination.


Ikväll ska jag nog träffa Cassandra och Tessan, kanske fest? Beror på, har plugg att genomföra, får se om jag vågar lägga det åt sidan för en kväll. Älskade Cassie åker ju bort nu i ca. en vecka.

Love.



Hemma!

Jag är hemma! Är helt jävla slut. Sömn var inte direkt ett faktum i våran stuga, haha. Hade så himla kul, and I will tell you later. Men nu måste jag slänga mig och däcka på soffan framför någon film, efter det kanske det kanske jag hittar på någonting...om jag orkar.

"Aja" Ciao

Sista minuten...

Det är vad det alltid blir med allting för mig! Jag har inte ens packat hälften av alla säker jag ska ha med mig. Eller, jag har packat mycket, men onödiga saker, bör börja om från början men jag vet att jag inte kommer kunna lämna någonting hemma. Usch. Har med mig typ fem linnen.....vad är grejen med det egentligen? Det är ju för farao vinter! Dessutom är det bara två nätter. Har däremot varit duktig och packat ner lite viktiga saker; sängkläder, nudlar, schampo&balsam, duschtvål, tandborste och deodorant, haha, ytlig någon? Känner på mig att av alla kläder jag har med mig, så kommer jag att leva i mysdressen, den är överdrivet skön, överväger att flytta in i den på heltid.

Jag hoppas på sol! Kallt kommer det med all säkerhet att vara, men lite sol på det så känns allting så mycket bättre, och bara det gör en varm. Använda solisarna, kanske keps (?) och suga in vårkänslan. Åh, ge mig vår.....eller ännu bättre, ge mig sommar!

Mamma, Pappa, Sophia och vovvisen kom hem och luktade så jävla äckligt, de hade lagat mat hos moster. De luktade som ett gäng fiskpinnar *huä*. Ebban var slut körd efter att ha blivit jagad av kusinerna hela kvällen, stackars bebis. Hur ska jag kunna lämna henne i två dagar? Sorg!

Fan vad jag drar ut på det här med packningen....men det är inte roligt att göra saker man måste!

Nej, hej då för fan.

InläggNo1

Imorgon är det Åland! Woho. Undrar om det är värt det? Jo, det är det, med tanke på att det inte är någonting som står på spel. Vilken vänskap då lixom?

Måste upp ca. halv sex imorgon. Måste duscha och dessutom är mitt tempo inte det högsta på morgonen, och humöret inte det bästa, därmed är stress uteslutet, dock brukar det bli lite knivigt i slutet iaf!

Var med Tessan idag, friska fläkt! Däremot blev det inte långvarigt eftersom Pappa hämtade upp mig för att vi skulle åka och handla. Jag är så töntig, jag älskar att åka och storhandla. Men idag var det ingen höjdare, huvudvärk + trafik på ICA, det kan jag skippa. Köpte iaf det som jag ska ha med mitt till Åland. Mamma tvingade mig att köpa med mig en godispåse....jo tjena, den slänger jag imorgon! Haha.

Mamma, Pappa och Sophia är hos moster, och de har med sig min Ebba. Jag vill att hon ska titta på tv med mig, men självklart ska dom ta med den stackaren till moster så att kusinerna kan springa och rycka henne i svansen....det är nog bra att jag inte är där. *rawr*

Sitter med en filt och kämpar för att hålla ögonen öppna, nej, jag kan inte sova! Måste packa hela väskan inför imorgon, och jag är nog inte den mest praktiska packaren, halva garderoben åker med om jag ska vara borta en natt, och nu är det två! Hur ska detta gå? 

Skriver senare om jag inte somnat i resväskan. Ciao

Ny blogg!

Eftersom jag har folk som inte tillåter mig att skriva det jag vill har jag nu en sprillans ny blogg. Yeah baby!

RSS 2.0