Slö

Ja fy farao vad jag inte är på G idag. Jag orkar verkligen inte städa mitt äckliga rum. Jag orkar inte klä på mig. Jag orkar inte göra riktig mat. Jag orkar ingenting, förutom att lyssna på Kent - Sverige och röka. Dålig, riktigt dålig dag. Det enda som gör mig glad är att det är midsommar på fredag, och sedan på söndagen är det min dag! På lördag(eller egentligen söndag) efter tolv ska jag ut, och då finns det inga gränser, då ska jag få kräla hem om jag så vill, ingenting ska få stoppa mig. Haha. Dessutom vill jag göra extensions NU. Jag gillar egentligen inte löshår, men om det görs bra så är det riktigt nice, och jag vet att Björn Axén kan det där, hon som ska göra det är specialiserad på just det, och dessutom, för det priset, är det bäst för dom att det blir jävligt snyggt!

Midsommar då. Det låter inte som att Linda kommer åka till Åland, så då drar jag med min kära familj till min mosters landställe, utanför Östhammar. Men bara om vi åker hem på lördagen, för längre än 2 nätter stannar jag Inte! Det kommer nog vara mysigt. Kan faktiskt ta det lugnt för en gångs skull. Ligga på tomten och sola, nattbada, hoppa naken på stundmattan mitt i natten och åka fyrhjuling. Låter ju som en toppen helg!

Förresten har jag fått en present i förskott. Av min moster. Vi ska åka till Köpenhamn i tre dagar på shoppingresa. Bo på ett femstjärnigt hotell mitt i smeten, mitt emot tivolit. Bara mysa runt hela dagarna med min kära moster Yvette. Åh vad mysigt! 3-7 Juli. (1a Juli är "hårdagen", haha).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0